Fatih Tekke’ye 1 maç men

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2018 - 17:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Fatih Tekke’ye 1 maç men

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke’ye 1 maç men cezası verdi.  PFDK kararları açıklandı. Adana Demirspor ile oynanan maçta tribüne gönderilen Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, 1 maç men cezası aldı. PFDK kararları şöyle:  “Adana Demirspor Kulübünün, 07.03.2018 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Denizlispor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 26.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Denizlispor Kulübü antrenörü Fatih Tekke'nin, 07.03.2018 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Denizlispor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Eskişehirspor Kulübünün, kadroda bulundurulması zorunlu olan profesyonel takım doktorunun bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” denildi.  

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke’ye 1 maç men cezası verdi. 


PFDK kararları açıklandı. Adana Demirspor ile oynanan maçta tribüne gönderilen Denizlispor Teknik Direktörü Fatih Tekke, 1 maç men cezası aldı. PFDK kararları şöyle: 

“Adana Demirspor Kulübünün, 07.03.2018 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Denizlispor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 26.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Denizlispor Kulübü antrenörü Fatih Tekke'nin, 07.03.2018 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Denizlispor Spor Toto 1. Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 6.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına, Eskişehirspor Kulübünün, kadroda bulundurulması zorunlu olan profesyonel takım doktorunun bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 7.500-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” denildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.