Fen Lisesi Haberini Tarlada Aldı

DENİZLİ 10.08.2020 - 15:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Fen Lisesi Haberini Tarlada Aldı

Denizli Çameli İlçesi Kalınkoz Ortaokulunda öğrenim gören 8. sınıf öğrencisi Aylin Meray , Fen Lisesine yerleştiğini tütün tarlasında çalışırken öğrendi.   20 Haziran 2020 tarihinde yapılan 8. Sınıflar merkezi sınav sonucuna göre yapılan Liselere Yerleştirme Sonuçları bugün meb.gov.tr adresinde yayınlandı. Sonuçları kontrol eden okul müdürü Özgür Aydın ve müdür yardımcısı Mehmet Tunç nitelikli okullara yerleşen üç öğrenciyi arayarak sonuçları öğrenip öğrenmediklerini sordu. Öğrencilerden Aylin Meray tütün tarlasında ailesine yardım ettiğini ve sonuca henüz öğrenemediğini söyleyince okul idarecileri sonuç belgesi ile öğrencinin yanına giderek Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesine yerleştiği haberini orada verdiler.     Sonuca çok sevinen öğrenci ve ailesi emeklerinden ötürü öğretmenlere teşekkür etti. Yaz aylarında ailesine tarım işlerinde yardımcı olmaktan mutlu olduğunu belirten Aylin Meray ileride tıp fakültesinde okumak istediğini söyledi.   Ayrıca okul idareciler Aydem Fen Lisesine yerleşen Semih Köse ile Mustafa Kaynak Anadolu Lisesine yerleşen Eda Arslanı da evlerinde ziyaret ederek tebrik ettiler.

Denizli Çameli İlçesi Kalınkoz Ortaokulunda öğrenim gören 8. sınıf öğrencisi Aylin Meray , Fen Lisesine yerleştiğini tütün tarlasında çalışırken öğrendi.

 

20 Haziran 2020 tarihinde yapılan 8. Sınıflar merkezi sınav sonucuna göre yapılan Liselere Yerleştirme Sonuçları bugün meb.gov.tr adresinde yayınlandı. Sonuçları kontrol eden okul müdürü Özgür Aydın ve müdür yardımcısı Mehmet Tunç nitelikli okullara yerleşen üç öğrenciyi arayarak sonuçları öğrenip öğrenmediklerini sordu. Öğrencilerden Aylin Meray tütün tarlasında ailesine yardım ettiğini ve sonuca henüz öğrenemediğini söyleyince okul idarecileri sonuç belgesi ile öğrencinin yanına giderek Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesine yerleştiği haberini orada verdiler.

 

 

Sonuca çok sevinen öğrenci ve ailesi emeklerinden ötürü öğretmenlere teşekkür etti. Yaz aylarında ailesine tarım işlerinde yardımcı olmaktan mutlu olduğunu belirten Aylin Meray ileride tıp fakültesinde okumak istediğini söyledi.

 

Ayrıca okul idareciler Aydem Fen Lisesine yerleşen Semih Köse ile Mustafa Kaynak Anadolu Lisesine yerleşen Eda Arslanı da evlerinde ziyaret ederek tebrik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.