FETÖ’nün sözde Isparta imamı ve eşi Denizli’de yakalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.07.2019 - 15:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

FETÖ’nün sözde Isparta imamı ve eşi Denizli’de yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında arama kararı bulunan örgütün sözde Isparta il imamı ve Antalya eğitim danışmanı olduğu iddia edilen şahsın yakalanmasına yönelik polis ekipleri çalışma başlattı.   Şahsın ve eşinin saklandığı evi tespit eden ekipler Cumhuriyet savcısının talimatıyla eve operasyon düzenledi. Operasyonda E.E. ile eşi F.E., gözaltına alındı. Hücre evinde yapılan aramalarda ise sahte kimlikler, bir miktar para, örgüt mensuplarına maddi yardım için kullanılan boş zarflar ile dijital materyaller yakalandı. Yakalanan şahıslar ardından emniyete götürüldü.

FETÖ soruşturması kapsamında arama kararı bulunan örgütün sözde Isparta il imamı ve Antalya eğitim danışmanı olduğu iddia edilen şahsın yakalanmasına yönelik polis ekipleri çalışma başlattı.

 

Şahsın ve eşinin saklandığı evi tespit eden ekipler Cumhuriyet savcısının talimatıyla eve operasyon düzenledi. Operasyonda E.E. ile eşi F.E., gözaltına alındı. Hücre evinde yapılan aramalarda ise sahte kimlikler, bir miktar para, örgüt mensuplarına maddi yardım için kullanılan boş zarflar ile dijital materyaller yakalandı. Yakalanan şahıslar ardından emniyete götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.