Filiz’den silahlı saldırı açıklaması

SİYASET 31.03.2019 - 16:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Filiz’den silahlı saldırı açıklaması

Denizli AK Parti Gençlik Kolları üyesi gençlere yapılan silahlı saldırı hakkında İl Başkanı Necip Filiz parti binasında basın açıklaması yaptı. Necip Filiz; Gençlik Kollarımıza yapılan menfur saldırıda gençlerimiz yara almadan atlatmıştır. Denizlimiz de seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesini ümit ediyoruz” dedi.   Necip Filiz yaptığı açıklamada; “Bugün 31 Mart yerel seçimleri sebebiyle dün akşam gençlik kollarımızın partideki toplantının arkasından sonra dışarı çıkmışlardır. Dışarı çıktıklarında sokakta yürümeleri esnasında gerçekleştirilen araçla tacizden sonra saat 01.45 sularından 4-5 aracın içinden silahla ateş edilerek taciz edildiklerini belirttiler. Daha sonra akabinde Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulunduklarını tutanağı partimizin avukatı vesilesi ile gerçekleştirdik. Gençlik kollarımız bu menfur saldırı karşısında hiçbir yara almadan atlatmıştır. Böyle bir durumun tekrar yaşanmamasını ümit ediyorum” dedi.     Necip Filizi'nin yaptığı açıklamanın devamı videomuzda;    

Denizli AK Parti Gençlik Kolları üyesi gençlere yapılan silahlı saldırı hakkında İl Başkanı Necip Filiz parti binasında basın açıklaması yaptı. Necip Filiz; Gençlik Kollarımıza yapılan menfur saldırıda gençlerimiz yara almadan atlatmıştır. Denizlimiz de seçimlerin huzur ve güven içinde geçmesini ümit ediyoruz” dedi.

 

Necip Filiz yaptığı açıklamada; “Bugün 31 Mart yerel seçimleri sebebiyle dün akşam gençlik kollarımızın partideki toplantının arkasından sonra dışarı çıkmışlardır. Dışarı çıktıklarında sokakta yürümeleri esnasında gerçekleştirilen araçla tacizden sonra saat 01.45 sularından 4-5 aracın içinden silahla ateş edilerek taciz edildiklerini belirttiler. Daha sonra akabinde Emniyet Müdürlüğü’ne şikayette bulunduklarını tutanağı partimizin avukatı vesilesi ile gerçekleştirdik. Gençlik kollarımız bu menfur saldırı karşısında hiçbir yara almadan atlatmıştır. Böyle bir durumun tekrar yaşanmamasını ümit ediyorum” dedi.

 

 

Necip Filizi'nin yaptığı açıklamanın devamı videomuzda;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.