Galericilerin Sorunları Ankara’da Masaya Yatırıldı

GÜNDEM 07.08.2019 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Galericilerin Sorunları Ankara’da Masaya Yatırıldı

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), Türkiye’deki galericilerin sorunlarını masaya yatırmak için Pazar günü dernek binasında bir toplantı gerçekleştirdi.   Toplantıya MASFED yönetim kurulu başkanı Aydın Erkoç, yönetim kurulu üyeleri, Denizli Galericiler Sitesi (Otonomi) Başkanı Berzan Taşer olmak üzere ülke genelinde yaklaşık 70 dernek ve kooperatif başkanı katıldı. MASFED’in istişare toplantısında kurucu başkan Hasan Kahyaoğlu moderatörlüğünde tüm dernek başkanları söz alıp sıkıntıları dile getirdi, çözüm arandı.     MASFED yönetim kurulu toplantının sonunda ciddi kararlar da aldı. Değerli bir toplantı olduğunu ifade eden Otonomi Başkanı Berzan Taşer, “Bu organizasyonu düzenleyen başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu toplantıların sorunlarımızın daha çabuk çözülmesi için sıklıkta olmasını diliyorum. Hem burada tanışıyoruz hem de sorunlarımıza çözüm buluyoruz. Sektörümüzde aslında çok problem var. Noter ve ithal araçlar gibi problemleri çözüme kavuşturduk. Tabiki kavuşturmak için mesai harcadıklarımız da var. Ancak bunların en önemlisi merdiven altı ya da esnafın ortasında faaliyet gösteren galericilerin gösterilen noktaya gelmeleri. Diğer önemli bir sorun ise Galericilerin yeri ile ilgili yetkileri elinde bulundurun belediyelerin bu yetkileri Valilik ve Kaymakamlıklara devretmesi. Toplantımızda böyle bir karar da aldık. Gerekli müracaatları da yapacağız. Ayrıca sektörümüzde kaynak sorun teşkil ediyor. Yönetmelik ile ilgili sıkıntılar da var. Mal tedarikini de zor yapıyoruz. İş biraz daha da dijitale kayıyor. Bu sorunları burada tespit edip, alınan kararları uygulama aşamasına geçeceğiz” dedi.   Otonomi Başkanı Berzan Taşer toplantı sonunda MASFED Başkanı Erkoç’a Denizli horozu hediye etti.  

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), Türkiye’deki galericilerin sorunlarını masaya yatırmak için Pazar günü dernek binasında bir toplantı gerçekleştirdi.

 

Toplantıya MASFED yönetim kurulu başkanı Aydın Erkoç, yönetim kurulu üyeleri, Denizli Galericiler Sitesi (Otonomi) Başkanı Berzan Taşer olmak üzere ülke genelinde yaklaşık 70 dernek ve kooperatif başkanı katıldı. MASFED’in istişare toplantısında kurucu başkan Hasan Kahyaoğlu moderatörlüğünde tüm dernek başkanları söz alıp sıkıntıları dile getirdi, çözüm arandı.

 

 

MASFED yönetim kurulu toplantının sonunda ciddi kararlar da aldı. Değerli bir toplantı olduğunu ifade eden Otonomi Başkanı Berzan Taşer, “Bu organizasyonu düzenleyen başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu toplantıların sorunlarımızın daha çabuk çözülmesi için sıklıkta olmasını diliyorum. Hem burada tanışıyoruz hem de sorunlarımıza çözüm buluyoruz. Sektörümüzde aslında çok problem var. Noter ve ithal araçlar gibi problemleri çözüme kavuşturduk. Tabiki kavuşturmak için mesai harcadıklarımız da var. Ancak bunların en önemlisi merdiven altı ya da esnafın ortasında faaliyet gösteren galericilerin gösterilen noktaya gelmeleri. Diğer önemli bir sorun ise Galericilerin yeri ile ilgili yetkileri elinde bulundurun belediyelerin bu yetkileri Valilik ve Kaymakamlıklara devretmesi. Toplantımızda böyle bir karar da aldık. Gerekli müracaatları da yapacağız. Ayrıca sektörümüzde kaynak sorun teşkil ediyor. Yönetmelik ile ilgili sıkıntılar da var. Mal tedarikini de zor yapıyoruz. İş biraz daha da dijitale kayıyor. Bu sorunları burada tespit edip, alınan kararları uygulama aşamasına geçeceğiz” dedi.

 

Otonomi Başkanı Berzan Taşer toplantı sonunda MASFED Başkanı Erkoç’a Denizli horozu hediye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.