Gazeteci Ve Televizyoncu Fatih Portakal’ın Söyleşine Yoğun İlgi

KÜLTÜR 12.01.2020 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gazeteci Ve Televizyoncu Fatih Portakal’ın Söyleşine Yoğun İlgi

Merkezefendi Belediyesi’nin davetlisi olarak kente gelen gazeteci ve televizyoncu Fatih Portakal’ın söyleşisi büyük ilgi gördü. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ikinci salon doldu, sinevizyonla yayın yapıldı.   Merkezefendi Belediyesi’nin davetiyle ktente gelen gazeteci ve televizyoncu Fatih Portakal yoğun ilgiyle karşılandı. ‘Türkiye’de Neler Oluyor?’ başlıklı söyleşi Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapıldı.     Büyük salonun saatler öncesinden dolduğu MKM’de sonra gelenler ikinci salona alındı, buraya sinevizyon ile söyleşi yansıtıldı.     Portakal’ın güncel konuları değerlendirdiği söyleşisinde Denizlililer soru sorma fırsatı da buldu. Sohbet şeklinde geçen söyleşi sonrası Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Portakal’a kendisi ve eşinin ismi nakşedilen atkıyı hediye etti.          

Merkezefendi Belediyesi’nin davetlisi olarak kente gelen gazeteci ve televizyoncu Fatih Portakal’ın söyleşisi büyük ilgi gördü. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde ikinci salon doldu, sinevizyonla yayın yapıldı.

 

Merkezefendi Belediyesi’nin davetiyle ktente gelen gazeteci ve televizyoncu Fatih Portakal yoğun ilgiyle karşılandı. ‘Türkiye’de Neler Oluyor?’ başlıklı söyleşi Merkezefendi Kültür Merkezi’nde yapıldı.

 

 

Büyük salonun saatler öncesinden dolduğu MKM’de sonra gelenler ikinci salona alındı, buraya sinevizyon ile söyleşi yansıtıldı.

 

 

Portakal’ın güncel konuları değerlendirdiği söyleşisinde Denizlililer soru sorma fırsatı da buldu. Sohbet şeklinde geçen söyleşi sonrası Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Portakal’a kendisi ve eşinin ismi nakşedilen atkıyı hediye etti.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.