Genç ASKON, ÖZİAD buluşması

DENİZLİ 05.12.2019 - 09:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç ASKON, ÖZİAD buluşması

Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, genel merkezi Denizli’de bulunan ÖZİAD ailesini ziyaret ederek 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladılar.   3 Aralık Dünya Engelliler gününde Genç ASKON (Anadolu Aslanları İş adamları Derneği) Denizli şubesi yönetim kurulu üyeleri, ÖZİAD (Özel İnsanlar Derneği) ailesini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Genel merkezi Denizli’de bulunan ÖZİAD’ın  genel başkanı Aysun Tonel ziyaret programında, “Biz sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün yaşıyoruz” diyerek ‘Bizleri her gün hatırlayın’ mesajı verdi.     GENÇ ASKON’A TEŞEKKÜR   ÖZİAD’ın faaliyetlerinin konuşulduğu ziyaret programında Genç ASKON Denizli şubesinin maddi ve manevi olarak her zaman derneğe katkı sağladığının altını çizen Tonel, “Biz genel merkez olarak güzel projelere imza atarken bizlere göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı ve bugün gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz. Biz engelliler olarak her zaman şunu söyleriz biz hayata bir sıfır yenik başlayan insanlarız ama bu dünyada, diğer tarafta asıl dünyada bizler bir sıfır öndeyiz. Burada Bekir başkana ve yönetim kurulu üyelerine şahsım adına da yönetim kurulum adına da çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün yaşıyoruz. Sizler bize destek olurken sadece 3 Aralık’ta değil her zaman destek oluyorsunuz. Bizim en büyük sorunlarımızdan bir tanesi erişebilirlikti, sizler ve değerli büyüklerimiz sayesinde birçok erişemezlik kalktı ve biz artık erişebiliyoruz. Bizler bir tebessümle bile mutlu olan insanlarız” dedi.     BAŞKAN ÇAKIR’DAN ÖZİAD’A TAM DESTEK   Açıklamalarına “Engelli kardeşlerimizle birlikte engelsiz yaşamayı bilmeliyiz” diyerek başlayan Genç ASKON Denizli şube başkanı Bekir Çakır, “ Önemli olan kalbimizde ki engeli ortadan kaldırmak. Bizler Genç ASKON ailesi olarak sizler için elimizden ne geliyorsa yapmaya her zaman hazırız. Ortak payda da buluşup sizlerle birlikte güzel projelere imza atmak isteriz. Engelli kardeşlerimize tanınan haklar bir bağış, bir iyilik değil, onların insan olmalarından kaynaklanan doğal haklarıdır. Onları insanca yaşatacak ortamları hazırlamak, üretici olarak topluma kazandırmak, biz derneklerin en önemli sorumluluklarındandır. Biz de Genç ASKON ailesi olarak sorumluluğumuzun farkındayız ve engelli kardeşlerimiz için gerekli bütün çalışmaları yapmaya hazırız” dedi.    

Genç ASKON Denizli Şube Başkanı Bekir Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, genel merkezi Denizli’de bulunan ÖZİAD ailesini ziyaret ederek 3 Aralık Dünya Engelliler gününü kutladılar.

 

3 Aralık Dünya Engelliler gününde Genç ASKON (Anadolu Aslanları İş adamları Derneği) Denizli şubesi yönetim kurulu üyeleri, ÖZİAD (Özel İnsanlar Derneği) ailesini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Genel merkezi Denizli’de bulunan ÖZİAD’ın  genel başkanı Aysun Tonel ziyaret programında, “Biz sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün yaşıyoruz” diyerek ‘Bizleri her gün hatırlayın’ mesajı verdi.

 

 

GENÇ ASKON’A TEŞEKKÜR

 

ÖZİAD’ın faaliyetlerinin konuşulduğu ziyaret programında Genç ASKON Denizli şubesinin maddi ve manevi olarak her zaman derneğe katkı sağladığının altını çizen Tonel, “Biz genel merkez olarak güzel projelere imza atarken bizlere göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı ve bugün gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretten dolayı çok teşekkür ederiz. Biz engelliler olarak her zaman şunu söyleriz biz hayata bir sıfır yenik başlayan insanlarız ama bu dünyada, diğer tarafta asıl dünyada bizler bir sıfır öndeyiz. Burada Bekir başkana ve yönetim kurulu üyelerine şahsım adına da yönetim kurulum adına da çok teşekkür ediyorum. Çünkü biz sadece 3 Aralık’ta değil 365 gün yaşıyoruz. Sizler bize destek olurken sadece 3 Aralık’ta değil her zaman destek oluyorsunuz. Bizim en büyük sorunlarımızdan bir tanesi erişebilirlikti, sizler ve değerli büyüklerimiz sayesinde birçok erişemezlik kalktı ve biz artık erişebiliyoruz. Bizler bir tebessümle bile mutlu olan insanlarız” dedi.

 

 

BAŞKAN ÇAKIR’DAN ÖZİAD’A TAM DESTEK

 

Açıklamalarına “Engelli kardeşlerimizle birlikte engelsiz yaşamayı bilmeliyiz” diyerek başlayan Genç ASKON Denizli şube başkanı Bekir Çakır, “ Önemli olan kalbimizde ki engeli ortadan kaldırmak. Bizler Genç ASKON ailesi olarak sizler için elimizden ne geliyorsa yapmaya her zaman hazırız. Ortak payda da buluşup sizlerle birlikte güzel projelere imza atmak isteriz. Engelli kardeşlerimize tanınan haklar bir bağış, bir iyilik değil, onların insan olmalarından kaynaklanan doğal haklarıdır. Onları insanca yaşatacak ortamları hazırlamak, üretici olarak topluma kazandırmak, biz derneklerin en önemli sorumluluklarındandır. Biz de Genç ASKON ailesi olarak sorumluluğumuzun farkındayız ve engelli kardeşlerimiz için gerekli bütün çalışmaları yapmaya hazırız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.