Genç diş hekimi bugün toprağa verilecek

ASAYİŞ 02.01.2020 - 09:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç diş hekimi bugün toprağa verilecek

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yılbaşı kutlamasında aşırı alkol aldığı iddiası ile komaya girerek hayatını kaybeden diş hekimi Betül Karaayvaz’ın cenazesi bugün toprağa verilecek.   Yılbaşı gecesi, Pamukkale ilçesi Güzelköy Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi'nde bulunan Harita mühendisi Berkay T.’ye  ait iki katlı evde yeni yıl kutlaması için bir araya gelen diş hekimleri Betül Karaayvaz (26), Kaan Y, plastik cerrah Süleyman Ali Y, ve harita mühendisleri Özgür Deniz A. ve Nurullah T. gece boyunca alkol aldı.   Sabah uyandıklarında Betül Karaayvaz, Süleyman Ali Y. ve Kaan Y'nin hareketsiz yattığını gören arkadaşları, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Betül Karaayvaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bilinçleri kapalı olan Süleyman Ali Y. ve Kaan Y. ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.    Olayda hayatını kaybeden genç diş hekimi Betül Karaayvaz’ın cenazesi bugün Hilal Cami’de kılınacak öğle namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yılbaşı kutlamasında aşırı alkol aldığı iddiası ile komaya girerek hayatını kaybeden diş hekimi Betül Karaayvaz’ın cenazesi bugün toprağa verilecek.

 

Yılbaşı gecesi, Pamukkale ilçesi Güzelköy Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi'nde bulunan Harita mühendisi Berkay T.’ye  ait iki katlı evde yeni yıl kutlaması için bir araya gelen diş hekimleri Betül Karaayvaz (26), Kaan Y, plastik cerrah Süleyman Ali Y, ve harita mühendisleri Özgür Deniz A. ve Nurullah T. gece boyunca alkol aldı.

 

Sabah uyandıklarında Betül Karaayvaz, Süleyman Ali Y. ve Kaan Y'nin hareketsiz yattığını gören arkadaşları, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Betül Karaayvaz'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bilinçleri kapalı olan Süleyman Ali Y. ve Kaan Y. ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 

 

Olayda hayatını kaybeden genç diş hekimi Betül Karaayvaz’ın cenazesi bugün Hilal Cami’de kılınacak öğle namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.