Genç Dj Bu Yaz Bir Rekora İmza Attı

KÜLTÜR 02.11.2019 - 08:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç Dj Bu Yaz Bir Rekora İmza Attı

Son yıllarda Dünyada ve Türkiye’de müzik piyasası her geçen gün kendini hızla yenilemeye devam ediyor. Üretilen müzik parçalarının kendi orjinallerinden daha fazla remixlerinin dinlenmesi dj’lerin yeteneklerinden kaynaklanıyor. Türkiye’de müzik piyasasına yön veren Dj’lerden biri de Cem Egemen. 9 şehirde 100'den fazla sahneye çıkan Cem Egemen, hem hayranlarını memnun etti, hem de rekor kırmış oldu.   1995 doğumlu olan Cem Egemen 9 senedir aktif bir şekilde sanatını sürdürmeye devam ediyor. İstanbul’da yaşayan ünlü Dj aynı zamanda Türkiye’yi karış karış gezerek  sanatını bir çok ilde icra etmeye devam ediyor. Ankara, Eskişehir, Antalya, Bodrum, Çeşme, Ayvalık, Fethiye, Denizli, Bursa.. gibi illerin ünlü eğlence mekanlarında çıkan Egemen, aynı zamanda yurt dışındada sahne almaya devam ediyor. Yunanistan’ın Midilli adasında da sevenleriyle buluşan ünlü Dj yurt dışında da oldukça sevilen bir isim olarak görülüyor.      BU YAZ BİR REKORA İMZA ATTI   Geçtiğimiz yaz aylarında çok yoğun bir şekilde çalışan başarılı Dj bir rekorada imza attı. 9 şehirde 100’den fazla sahneye çıkan Egemen, performansıyla dinleyenlerini büyüledi.  Fethiye Mejunun, Kuşadası Jungle ve Bodrum House Of Boatt sahneye çıkan Dj’in performansı hala akıllarda tazeliğini korumaya devam ediyor.   BİR ÇOK ÖNEMLİ İSİMLE AYNI SAHNEDE YER ALDI   Genç yaşına rağmen başarılı bir özgeçmişe sahip olan Egemen, bugüne kadar çok önemli isimlerle aynı sahneyi paylaştı. Ünlü Dj  Alexandra Stan, Juicy M, Mc Fioti, Erdem Kınay, İlkay Şencan, Yasin Keleş, Emrah Karaduman gibi önemli isimlerle sahnede yer aldı.    FESTİVALLERİN ARANAN Dj’i  CEM EGEMEN    Önemli festivallerde çıkan Cem Egemen ‘’ Çalmaktan en çok hoşlandığım yerler festivaller… İnsanlar birbirleriyle daha kolay iletişim sağlayabiliyorlar ve o aldığım enerjiden dolayı bende keyife parçalarımı çalıyorum dedi.Ünlü Dj Cem Egemen’in çıktığı önemli festivaller ise Buzz gibi Festival (Çeşme), So Fest (Bodrum), Paü Fest (Bodrum), Campus Fest (Bodrum) ve Işık Fest (İstanbul) gibi önemli festivallerde sahne aldı.    ÜNÜ YURT DIŞANA KADAR YAYILDI   Egemen, çıkardığı parçalarla yurt dışında da dinlenmeye devam ediyor.  Gucci louis single adlı parça Ukrayna ve Rusya radyolarında top 40 seçildi. Aylarca en çok dinlenen listelerinde kalmayı başaran Cem Egemen’in yurt dışında da büyük bir dinleyici kitlesi var. İngiltere Select Radio’da seti yer alan Cem Egemen inanılması zor bir başarıya imza attı.    SOSYAL PLATFORMLARDA EN ÇOK DİNLENENLER ARASINDA    Her çıkardığı parça ve remixleriyle  kısa süre içerisinde yüzbinlerce dinlenen Egemen, Beyaz Gucci Louis ve By My Side parcaları Spotify ile Apple Musıc’de ana sayfaya ve top 100’e girmeyi başardı. Aynı zamanda Global Records Sub Labeli olan Cat Music’ ten I lost you parcasinin orijinal remixini çıkaran Dj’in bu parçasıda çok sevildi.   

Son yıllarda Dünyada ve Türkiye’de müzik piyasası her geçen gün kendini hızla yenilemeye devam ediyor. Üretilen müzik parçalarının kendi orjinallerinden daha fazla remixlerinin dinlenmesi dj’lerin yeteneklerinden kaynaklanıyor. Türkiye’de müzik piyasasına yön veren Dj’lerden biri de Cem Egemen. 9 şehirde 100'den fazla sahneye çıkan Cem Egemen, hem hayranlarını memnun etti, hem de rekor kırmış oldu.

 

1995 doğumlu olan Cem Egemen 9 senedir aktif bir şekilde sanatını sürdürmeye devam ediyor. İstanbul’da yaşayan ünlü Dj aynı zamanda Türkiye’yi karış karış gezerek  sanatını bir çok ilde icra etmeye devam ediyor. Ankara, Eskişehir, Antalya, Bodrum, Çeşme, Ayvalık, Fethiye, Denizli, Bursa.. gibi illerin ünlü eğlence mekanlarında çıkan Egemen, aynı zamanda yurt dışındada sahne almaya devam ediyor. Yunanistan’ın Midilli adasında da sevenleriyle buluşan ünlü Dj yurt dışında da oldukça sevilen bir isim olarak görülüyor. 

 

 

BU YAZ BİR REKORA İMZA ATTI

 

Geçtiğimiz yaz aylarında çok yoğun bir şekilde çalışan başarılı Dj bir rekorada imza attı. 9 şehirde 100’den fazla sahneye çıkan Egemen, performansıyla dinleyenlerini büyüledi.  Fethiye Mejunun, Kuşadası Jungle ve Bodrum House Of Boatt sahneye çıkan Dj’in performansı hala akıllarda tazeliğini korumaya devam ediyor.

 

BİR ÇOK ÖNEMLİ İSİMLE AYNI SAHNEDE YER ALDI

 

Genç yaşına rağmen başarılı bir özgeçmişe sahip olan Egemen, bugüne kadar çok önemli isimlerle aynı sahneyi paylaştı. Ünlü Dj  Alexandra Stan, Juicy M, Mc Fioti, Erdem Kınay, İlkay Şencan, Yasin Keleş, Emrah Karaduman gibi önemli isimlerle sahnede yer aldı. 

 

FESTİVALLERİN ARANAN Dj’i  CEM EGEMEN 

 

Önemli festivallerde çıkan Cem Egemen ‘’ Çalmaktan en çok hoşlandığım yerler festivaller… İnsanlar birbirleriyle daha kolay iletişim sağlayabiliyorlar ve o aldığım enerjiden dolayı bende keyife parçalarımı çalıyorum dedi.Ünlü Dj Cem Egemen’in çıktığı önemli festivaller ise Buzz gibi Festival (Çeşme), So Fest (Bodrum), Paü Fest (Bodrum), Campus Fest (Bodrum) ve Işık Fest (İstanbul) gibi önemli festivallerde sahne aldı. 

 

ÜNÜ YURT DIŞANA KADAR YAYILDI

 

Egemen, çıkardığı parçalarla yurt dışında da dinlenmeye devam ediyor.  Gucci louis single adlı parça Ukrayna ve Rusya radyolarında top 40 seçildi. Aylarca en çok dinlenen listelerinde kalmayı başaran Cem Egemen’in yurt dışında da büyük bir dinleyici kitlesi var. İngiltere Select Radio’da seti yer alan Cem Egemen inanılması zor bir başarıya imza attı. 

 

SOSYAL PLATFORMLARDA EN ÇOK DİNLENENLER ARASINDA 

 

Her çıkardığı parça ve remixleriyle  kısa süre içerisinde yüzbinlerce dinlenen Egemen, Beyaz Gucci Louis ve By My Side parcaları Spotify ile Apple Musıc’de ana sayfaya ve top 100’e girmeyi başardı. Aynı zamanda Global Records Sub Labeli olan Cat Music’ ten I lost you parcasinin orijinal remixini çıkaran Dj’in bu parçasıda çok sevildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.