Genç girişimci Butik Pastacı ticarete hazırlanıyor!

DENİZLİ 26.09.2018 - 11:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Genç girişimci Butik Pastacı ticarete hazırlanıyor!

Denizli'de yaşayan Kübra Kalay Dinler, yaptığı birbirinden tatlı, butik pastaları ile iş hayatına atılmaya hazırlanıyor.   Genç Girişimci Butik Pastacı Kübra Kalay Dinler, KOSGEB ve TÜMSİAD'ın ortak düzenlediği girişimcilik kurslarına katılarak girişimci belgesini  aldı. Bir çocuk annesi 24 yaşındaki Kübra Kalay Dinler, evde yaptığı pastaları yakınları tarafından beğenilince, pasta üretimini yatırıma dönüştürmek ve çocukluk hayalini gerçekleştirmek için çalışmalara başladı.     FESTİVALDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ Kale Belediyesi'nin düzenlediği 24. Kale Biber Festivali'nde, Kale Belediyesi ve Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğiyle hazırlanan yöresel yemek tatlı ve pasta yarışmasında, tatlı ve pasta kategorisinde Ballı Baklavalı Cheesecake ile ikincilik ödülüne layık görüldü. Dinler ödülünü, Ak Parti Grup başkan vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın elinden aldı.     KOSGEB'E BAŞVURUYA HAZIRLANIYOR Dinler, kendi evinde yaptığı tatlı çeşitleri ile yakın çevresine hizmet vererek ev ekonomisine katkı sağlıyor. Festivalde aldığı ödüllü Ballı Baklavalı Cheesecake ile birlikte yeni ürünleri arasında bu kez de evlilik teklifi pastasını beğeniye sundu. Bu işi severek katkısız en lezzetli şekilde yaptığını aktaran Kübra Kalay Dinler, girişimci kadınlar arasında yer alamaya hazırlanıyor. Yaptığı birbirinden lezzetli tatlıları, KOSGEB' e başvurarak bir işletme açmaya hazırlanan Dinler, ticarete atılmak için KOSGEB'den gelecek desteği bekliyor.     Kübra Kalay Dinler, Bi Dolu Lezzet Butik Pastacılık adı altında açtığı sosyal medya hesabından, doğum günü organizasyonu, butik tasarım pastaları, cupcake, cakepops, butik kurabiye, baby shower, doğum günü, söz ve nişan pastalarının tanıtımını yapıyor. Genç girişimci Dinler, sipariş üzerine yaptığı üretimini geliştirerek işletme açarak hizmet vermeyi hedefliyor.  

Denizli'de yaşayan Kübra Kalay Dinler, yaptığı birbirinden tatlı, butik pastaları ile iş hayatına atılmaya hazırlanıyor.

 

Genç Girişimci Butik Pastacı Kübra Kalay Dinler, KOSGEB ve TÜMSİAD'ın ortak düzenlediği girişimcilik kurslarına katılarak girişimci belgesini  aldı. Bir çocuk annesi 24 yaşındaki Kübra Kalay Dinler, evde yaptığı pastaları yakınları tarafından beğenilince, pasta üretimini yatırıma dönüştürmek ve çocukluk hayalini gerçekleştirmek için çalışmalara başladı.

 

 

FESTİVALDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Kale Belediyesi'nin düzenlediği 24. Kale Biber Festivali'nde, Kale Belediyesi ve Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğiyle hazırlanan yöresel yemek tatlı ve pasta yarışmasında, tatlı ve pasta kategorisinde Ballı Baklavalı Cheesecake ile ikincilik ödülüne layık görüldü. Dinler ödülünü, Ak Parti Grup başkan vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan'ın elinden aldı.

 

 

KOSGEB'E BAŞVURUYA HAZIRLANIYOR

Dinler, kendi evinde yaptığı tatlı çeşitleri ile yakın çevresine hizmet vererek ev ekonomisine katkı sağlıyor. Festivalde aldığı ödüllü Ballı Baklavalı Cheesecake ile birlikte yeni ürünleri arasında bu kez de evlilik teklifi pastasını beğeniye sundu. Bu işi severek katkısız en lezzetli şekilde yaptığını aktaran Kübra Kalay Dinler, girişimci kadınlar arasında yer alamaya hazırlanıyor. Yaptığı birbirinden lezzetli tatlıları, KOSGEB' e başvurarak bir işletme açmaya hazırlanan Dinler, ticarete atılmak için KOSGEB'den gelecek desteği bekliyor.

 

 

Kübra Kalay Dinler, Bi Dolu Lezzet Butik Pastacılık adı altında açtığı sosyal medya hesabından, doğum günü organizasyonu, butik tasarım pastaları, cupcake, cakepops, butik kurabiye, baby shower, doğum günü, söz ve nişan pastalarının tanıtımını yapıyor. Genç girişimci Dinler, sipariş üzerine yaptığı üretimini geliştirerek işletme açarak hizmet vermeyi hedefliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.