Genç kadından iyi haber

ASAYİŞ 15.09.2019 - 16:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Genç kadından iyi haber

Denizli’nin Çal İlçesi’nde 5 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 3 çocuk annesinden sevindirici haber geldi.   Çal İlçesi, Süller Mahallesi’nde ikamet eden 28 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Hanife Bozanoğlu, iddilara göre sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı eşi ile tartıştıktan sonra11 Eylül Çarşamba sabahı evden ayrılmış ve bir daha haber alınamamıştı. Tüm aramalara rağmen ulaşamayan aile kayıp başvurusunda bulunmuştu.   5 gündür ortadan kaybolan Bozanoğlu’ndan bugün gelen haberle birlikte arama çalışmalarına son verildi. Bozanoğlu’nun kadın sığınma evine yerleştirildiği ortaya çıktı

Denizli’nin Çal İlçesi’nde 5 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 3 çocuk annesinden sevindirici haber geldi.

 

Çal İlçesi, Süller Mahallesi’nde ikamet eden 28 yaşındaki evli ve 3 çocuk annesi Hanife Bozanoğlu, iddilara göre sebebi henüz bilinmeyen nedenden dolayı eşi ile tartıştıktan sonra11 Eylül Çarşamba sabahı evden ayrılmış ve bir daha haber alınamamıştı. Tüm aramalara rağmen ulaşamayan aile kayıp başvurusunda bulunmuştu.

 

5 gündür ortadan kaybolan Bozanoğlu’ndan bugün gelen haberle birlikte arama çalışmalarına son verildi. Bozanoğlu’nun kadın sığınma evine yerleştirildiği ortaya çıktı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.