Genç kızdan haber alınamıyor!

DENİZLİ 22.05.2018 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Genç kızdan haber alınamıyor!

Denizli’de evden gezmeye diye ayrılan 17 yaşındaki genç kız, 10 gündür evine geri dönmedi. Genç Kız Denizli’de mi yoksa şehir dışında mı?   Pamukkale İlçesi Kuşpınar Mahallesi 1306 sokakta ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki İrem Teknecioğlu, evinden 10 gün önce gezemeye çıkıyorum diyerek ayrıldı. Bir daha geri dönmeyen genç kız kaybolduğunun ikinci günü ablası ile telefonda görüşerek, biraz kafasını dinleyeceğini Denizli’de olmadığını ama yakın bir bölgede olduğunu söylemiş.   İrem’e ilk 4 gün telefonuna erişilebilindiğini daha sonra son 6 gün ulaşılamadığını belirten enişte Hüseyin T. “6 günden itibaren haber alamıyoruz. 6 gün önce Eşimle görüşen baldızım, kafamı dinleyeceğim biraz daha sonra gelirim beni merak etmeyin demiş. Aynı zamanda Denizli Merkezde değilim ama yakın bir yerdeyim demiş. Bize gelen ihbarlarda ise, Atalar Mahallesi, Sulu köprü taraflarında 1-2 gün içerisinde görüldüğü bilgisi geldi” dedi.   Emniyet güçleri ve aile genç kızı aramaya devam ederken, genç kızı görenlerin hemen 155’e yada 0553 153 87 79 numaralı hattı aramasını isteyen aile genç kızdan bir haber bekliyor.  

Denizli’de evden gezmeye diye ayrılan 17 yaşındaki genç kız, 10 gündür evine geri dönmedi. Genç Kız Denizli’de mi yoksa şehir dışında mı?

 

Pamukkale İlçesi Kuşpınar Mahallesi 1306 sokakta ailesi ile birlikte yaşayan 17 yaşındaki İrem Teknecioğlu, evinden 10 gün önce gezemeye çıkıyorum diyerek ayrıldı. Bir daha geri dönmeyen genç kız kaybolduğunun ikinci günü ablası ile telefonda görüşerek, biraz kafasını dinleyeceğini Denizli’de olmadığını ama yakın bir bölgede olduğunu söylemiş.

 

İrem’e ilk 4 gün telefonuna erişilebilindiğini daha sonra son 6 gün ulaşılamadığını belirten enişte Hüseyin T. “6 günden itibaren haber alamıyoruz. 6 gün önce Eşimle görüşen baldızım, kafamı dinleyeceğim biraz daha sonra gelirim beni merak etmeyin demiş. Aynı zamanda Denizli Merkezde değilim ama yakın bir yerdeyim demiş. Bize gelen ihbarlarda ise, Atalar Mahallesi, Sulu köprü taraflarında 1-2 gün içerisinde görüldüğü bilgisi geldi” dedi.

 

Emniyet güçleri ve aile genç kızı aramaya devam ederken, genç kızı görenlerin hemen 155’e yada 0553 153 87 79 numaralı hattı aramasını isteyen aile genç kızdan bir haber bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.