Genç Kızdan İyi Haber

DENİZLİ 01.06.2016 - 15:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Genç Kızdan İyi Haber

Denizli'de dün sabaha karşı ailesinden habersizce ayrılan ve haber alınamayan 15 yaşındaki Elif Nur Kubur evine geri döndü.

Denizli'de dün sabaha karşı ailesi uyurken evden sessizce kaçtığı belirtilen Elif Nur Kubur'u aramak için ailesi seferber oldu. Genç kızın bulunması için polise başvuran aile tedirginlikle bulunmasını bekledi. Elif Nur Kubur bugün evine geri döndü. Haber merkezimizin ulaştığı aile kızlarının bugün saat 13.00 sularında ailesini arayarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Terminalinde olduğunu söyledi. Aile bu haber üzerine genç kızı almak için terminale gitti. Bir arkadaşıyla Akköy ve Karahayıt’a gittiklerini belirten genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Denizli'de dün sabaha karşı ailesinden habersizce ayrılan ve haber alınamayan 15 yaşındaki Elif Nur Kubur evine geri döndü.

Denizli'de dün sabaha karşı ailesi uyurken evden sessizce kaçtığı belirtilen Elif Nur Kubur'u aramak için ailesi seferber oldu. Genç kızın bulunması için polise başvuran aile tedirginlikle bulunmasını bekledi. Elif Nur Kubur bugün evine geri döndü. Haber merkezimizin ulaştığı aile kızlarının bugün saat 13.00 sularında ailesini arayarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Terminalinde olduğunu söyledi. Aile bu haber üzerine genç kızı almak için terminale gitti.

Bir arkadaşıyla Akköy ve Karahayıt’a gittiklerini belirten genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.