Genç Kızlar Hentbol Şampiyonu Belli Oldu

TEKNOLOJİ 10.01.2017 - 11:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Genç Kızlar Hentbol Şampiyonu Belli Oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün organizasyonunda yapılan Okul Sporları İl Birinciliği yarışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bazı branşlarda il birincileri belli olmaya başladı. Hasan Güngör Spor Salonunda yapılan Hentbol Genç Kızlar İl Birinciliği sona erdi. Özel Denizli Doğa Anadolu Lisesi Denizli birincisi olarak Şampiyonluk kupasını aldı. Mücadelenin yanı sıra centilmenliğin de öne çıktığı maçlar sonunda dereceye giren okul takımları yapılan ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldılar.        Genç Kızlar  il birinciliği sıralaması ise şu şekilde oldu:   Özel Denizli Doğa Anadolu Lisesi   Bozkurt Spor Lisesi   Denizli Lisesi   Mehmet Kısaoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi  
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğün organizasyonunda yapılan Okul Sporları İl Birinciliği yarışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Bazı branşlarda il birincileri belli olmaya başladı. Hasan Güngör Spor Salonunda yapılan Hentbol Genç Kızlar İl Birinciliği sona erdi. Özel Denizli Doğa Anadolu Lisesi Denizli birincisi olarak Şampiyonluk kupasını aldı. Mücadelenin yanı sıra centilmenliğin de öne çıktığı maçlar sonunda dereceye giren okul takımları yapılan ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldılar. 

 

 

 

Genç Kızlar  il birinciliği sıralaması ise şu şekilde oldu:

 

Özel Denizli Doğa Anadolu Lisesi

 

Bozkurt Spor Lisesi

 

Denizli Lisesi

 

Mehmet Kısaoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.