Genç şehir plancılarından Başkan Osman Zolan'a ziyaret

DENİZLİ 08.10.2018 - 16:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Genç şehir plancılarından Başkan Osman Zolan'a ziyaret

Bitirme projelerini tamamlamak için Denizli'yi tercih eden Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Öğrenciler ev sahipliğinden dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.   Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri ile öğretim üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Bitirme projesi tercihi olarak Denizli'yi seçen öğrenciler, ev sahipliğinden dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denizli'nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, kentin 2014 yılında büyükşehir sistemine geçtiğini hatırlattı. Büyükşehir bünyesinde çok sayıda şehir plancısı olduğunu anlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Büyükşehir sistemi ile birlikte şehrin bütününe hizmet verir hale geldik. İl bazında başladığımız 25 binlik çalışmamızı yaklaşık 1,5 yıldır sürdürüyoruz. Önce 25 binlik planımızı yapalım istiyoruz. Bu planın yapılması önemli, çünkü her bölgenin öne çıkan ihtiyaçları var" dedi.       "Gençlerimizin bakış açısı önemli"   Şehir plancılığının öneminden bahseden Başkan Osman Zolan, "Ticaretten, sanayi alanlarına, eğitim alanlarından yeşil alanlara kadar ihtiyaca göre şehri planlamak gerekiyor. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığımızla birlikte bunun gayreti içindeyiz. Sizlerin gelişi ayrı bir güzellik. Gençlerimizin bakış açısı önemli. Bu çalışmanızı çok önemsiyorum. Gelmeniz bizleri mutlu etti. İnşallah başarılı bir çalışma olur" diye konuştu.          

Bitirme projelerini tamamlamak için Denizli'yi tercih eden Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Öğrenciler ev sahipliğinden dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri ile öğretim üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Bitirme projesi tercihi olarak Denizli'yi seçen öğrenciler, ev sahipliğinden dolayı Başkan Osman Zolan'a teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Denizli'nin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehir olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, kentin 2014 yılında büyükşehir sistemine geçtiğini hatırlattı. Büyükşehir bünyesinde çok sayıda şehir plancısı olduğunu anlatan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Büyükşehir sistemi ile birlikte şehrin bütününe hizmet verir hale geldik. İl bazında başladığımız 25 binlik çalışmamızı yaklaşık 1,5 yıldır sürdürüyoruz. Önce 25 binlik planımızı yapalım istiyoruz. Bu planın yapılması önemli, çünkü her bölgenin öne çıkan ihtiyaçları var" dedi.  

 

 

"Gençlerimizin bakış açısı önemli"

 

Şehir plancılığının öneminden bahseden Başkan Osman Zolan, "Ticaretten, sanayi alanlarına, eğitim alanlarından yeşil alanlara kadar ihtiyaca göre şehri planlamak gerekiyor. İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığımızla birlikte bunun gayreti içindeyiz. Sizlerin gelişi ayrı bir güzellik. Gençlerimizin bakış açısı önemli. Bu çalışmanızı çok önemsiyorum. Gelmeniz bizleri mutlu etti. İnşallah başarılı bir çalışma olur" diye konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.