Genç yaşta canına kıydı

ASAYİŞ 06.07.2020 - 21:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Genç yaşta canına kıydı

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde bunalıma girdiği iddi edilen bir kişi av tüfeği ile kendi canına kıydı.   Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Sedat Erdoğan (25) babasının uyuduğu esnada  evlerinde bulunan av tüfeği ile intihar etti.  Aslen Çal İlçesi'nden olduğu belirtilen Erdoğan, babası ile birlikte Duacılı mahallesinde yaşadığı öğrenildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Erdoğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.   Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından, Erdoğan'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.   Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Denizli'nin Sarayköy İlçesi'nde bunalıma girdiği iddi edilen bir kişi av tüfeği ile kendi canına kıydı.

 

Olay, bugün saat 13.00 sıralarında Sarayköy ilçesi Duacılı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Sedat Erdoğan (25) babasının uyuduğu esnada  evlerinde bulunan av tüfeği ile intihar etti.  Aslen Çal İlçesi'nden olduğu belirtilen Erdoğan, babası ile birlikte Duacılı mahallesinde yaşadığı öğrenildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Erdoğan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından, Erdoğan'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.