Gençlerbirliği Denizlispor Maç Sonucu

SPOR 19.10.2020 - 21:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gençlerbirliği Denizlispor Maç Sonucu

Süper Lig'in 5. haftasında Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Yeşil-siyahlı ekip ligde ilk galibiyetini Gençlerbirliği karşısında alarak 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşma 2-1 Yukatel Denizlipor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.   Denizlispor Süper Lig’de şeytanın bacağını bu hafta deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçı ile kırdı. Lig’de 2 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunan Denizlispor, 5. haftada deplasmanda aldığı galibiyetle ilk galibiyetini ve 3 puanını aldı. Karşılaşmadan Denizlispor, ilk yarı attığı 2 gol ile  Gençlerbirliği karşısında 2-1 galip ayrıldı.   Maçın ilk yarısında 22. dakikada Subotic, 45+1. dakikasında Rodellega'nın golüyle 2-0 önce geçen Denizlispor, Gençlerbirliği'nin golünü 90. dakikada Candeias attı.   Gençlerbirliği 63. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Stancu, Panenka vuruşu yaptı ancak top direkten döndü. Stancu dönen topu tamamlayıp golü attı ancak top direkten geldiği için gol geçerli sayılmadı. Gençlerbirliği, 90. dakikada Daniel Candeias'ın attığı golle farkı 1'e indirdi ancak 90 dakika, Denizlispor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.Karşılaşma 6 dakika uzatıldı.  

Süper Lig'in 5. haftasında Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği’ne konuk oldu. Yeşil-siyahlı ekip ligde ilk galibiyetini Gençlerbirliği karşısında alarak 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşma 2-1 Yukatel Denizlipor’un üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Denizlispor Süper Lig’de şeytanın bacağını bu hafta deplasmanda oynadığı Gençlerbirliği maçı ile kırdı. Lig’de 2 beraberliği ve 2 mağlubiyeti bulunan Denizlispor, 5. haftada deplasmanda aldığı galibiyetle ilk galibiyetini ve 3 puanını aldı. Karşılaşmadan Denizlispor, ilk yarı attığı 2 gol ile  Gençlerbirliği karşısında 2-1 galip ayrıldı.

 

Maçın ilk yarısında 22. dakikada Subotic, 45+1. dakikasında Rodellega'nın golüyle 2-0 önce geçen Denizlispor, Gençlerbirliği'nin golünü 90. dakikada Candeias attı.

 

Gençlerbirliği 63. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Stancu, Panenka vuruşu yaptı ancak top direkten döndü. Stancu dönen topu tamamlayıp golü attı ancak top direkten geldiği için gol geçerli sayılmadı. Gençlerbirliği, 90. dakikada Daniel Candeias'ın attığı golle farkı 1'e indirdi ancak 90 dakika, Denizlispor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.Karşılaşma 6 dakika uzatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.