Gipson Merkezefendi Basket'te

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 10.01.2020 - 19:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gipson Merkezefendi Basket'te

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Jerome Jordan’ın yerini bir başka Amerikalı ile doldurdu. Yeşil-mavililer son olarak Arjantin Ulusal Ligi takımlarından CiclistaOlimpico forması giyen Thomas Gipson ile anlaştı.   Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Thomas Gipson’la anlaştı. Arjantin Ulusal Ligi takımlarından CiclistaOlimpico forması giyen Gipson, geçtiğimiz sezonda Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Karesi Spor’da forma giymişti. Karesi’de 12 maç oynayan Amerikalı pivot 18.9 sayı, 9.1 ribaund ortalamaları tutturmuştu.   22 yaşındaki oyuncu Arjantin’de de 2 maçta 11 sayı, 5 ribaund ortalaması ile oynamıştı.   DENIZLI'DE BULUŞTULAR!   Gipson; Karesi’de geçen sezon Doğukan Sönmez, Ümit Sonkol ve Soner Şentürk’le birlikte forma giymişti. 4 isim bu sezon Denizli Basket’te bir araya geldi. 2.01’lik oyuncunun bu yüzden takıma çabuk adapte olması bekleniyor. Gipson ikinci yarının ilk maçında sahada olacak.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Jerome Jordan’ın yerini bir başka Amerikalı ile doldurdu. Yeşil-mavililer son olarak Arjantin Ulusal Ligi takımlarından CiclistaOlimpico forması giyen Thomas Gipson ile anlaştı.

 

Türkiye Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Thomas Gipson’la anlaştı. Arjantin Ulusal Ligi takımlarından CiclistaOlimpico forması giyen Gipson, geçtiğimiz sezonda Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Karesi Spor’da forma giymişti. Karesi’de 12 maç oynayan Amerikalı pivot 18.9 sayı, 9.1 ribaund ortalamaları tutturmuştu.

 

22 yaşındaki oyuncu Arjantin’de de 2 maçta 11 sayı, 5 ribaund ortalaması ile oynamıştı.

 

DENIZLI'DE BULUŞTULAR!

 

Gipson; Karesi’de geçen sezon Doğukan Sönmez, Ümit Sonkol ve Soner Şentürk’le birlikte forma giymişti. 4 isim bu sezon Denizli Basket’te bir araya geldi. 2.01’lik oyuncunun bu yüzden takıma çabuk adapte olması bekleniyor. Gipson ikinci yarının ilk maçında sahada olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.