GNÇ FEST PAÜ’de...

YAŞAM 06.11.2018 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

GNÇ FEST PAÜ’de...

Türkiye genelinde seçilen beş üniversiteden biri olan Pamukkale Üniversitesi’nde Turkcell’in ‘Kampüste Her Şey Çok GNÇ Gel Bence’ adlı GNÇ Fest Üniversite Etkinlikleri kapsamında PAÜ Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirdiği çeşitli aktiviteler ile PAÜ’lü öğrencilere eğlenceli ve enerjik bir gün yaşattı.   Bir ay boyunca beş farklı üniversitede gerçekleştirilen GNÇ Fest üniversite etkinlikleri ile Pamukkale Üniversitesi’ne gelen Turkcell GNÇ Fest ekibi, PAÜ Rektörlüğü önündeki çim alanda kurdukları festival alanında Yumurta Çatlat Oyunu – Bisiklet, Yumurtalı Dans Oyunu, Kulaklıklı Kelime Oyunu, Rakamlarla Dans gibi mini yarışmaların yanında çeşitli simulasyon oyunlarını PAÜ’lü öğrencilerle buluşturdu.   Dj performans ile başlayan festivalde ayrıca Dronmania Şov ve drone yarışmaları da düzenlendi. Gün boyu süren etkinlikler kapsamında çekilişler de yapılarak şanslı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.     Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ve Prof. Dr. Erdinç Duru, Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı da etkinlik alanını ziyaret ederek GNÇ Fest Etkinlik Yetkilileri ve öğrencilerle bir araya geldi. Festival alanına kurulan çeşitli dijital teknolojik gereçleri deneyimleyen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, ayrıca Dronmania Şov için ayrılan FPV (First Person View) Birincil kişi görüş açısı sahasında üzerindeki kameradan gelen sinyaller ile görüntü veren dijital gözlükle ve temassız kontrol teknolojisiyle drone kullandı. Festivale katılan öğrencilerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı da çektiren Rektör Bağ, son olarak festival yetkililerine katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak alandan ayrıldı.    Gün boyu devam eden etkinlikler, Sağlık Kültür Sağlık Daire Başkanlığı’na bağlı PAÜ Rock Topluluğu’na ait Pop-Up grubunun konseri ile sona erdi.  

Türkiye genelinde seçilen beş üniversiteden biri olan Pamukkale Üniversitesi’nde Turkcell’in ‘Kampüste Her Şey Çok GNÇ Gel Bence’ adlı GNÇ Fest Üniversite Etkinlikleri kapsamında PAÜ Kınıklı Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleştirdiği çeşitli aktiviteler ile PAÜ’lü öğrencilere eğlenceli ve enerjik bir gün yaşattı.

 

Bir ay boyunca beş farklı üniversitede gerçekleştirilen GNÇ Fest üniversite etkinlikleri ile Pamukkale Üniversitesi’ne gelen Turkcell GNÇ Fest ekibi, PAÜ Rektörlüğü önündeki çim alanda kurdukları festival alanında Yumurta Çatlat Oyunu – Bisiklet, Yumurtalı Dans Oyunu, Kulaklıklı Kelime Oyunu, Rakamlarla Dans gibi mini yarışmaların yanında çeşitli simulasyon oyunlarını PAÜ’lü öğrencilerle buluşturdu.

 

Dj performans ile başlayan festivalde ayrıca Dronmania Şov ve drone yarışmaları da düzenlendi. Gün boyu süren etkinlikler kapsamında çekilişler de yapılarak şanslı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

 

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ve Prof. Dr. Erdinç Duru, Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı da etkinlik alanını ziyaret ederek GNÇ Fest Etkinlik Yetkilileri ve öğrencilerle bir araya geldi. Festival alanına kurulan çeşitli dijital teknolojik gereçleri deneyimleyen Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, ayrıca Dronmania Şov için ayrılan FPV (First Person View) Birincil kişi görüş açısı sahasında üzerindeki kameradan gelen sinyaller ile görüntü veren dijital gözlükle ve temassız kontrol teknolojisiyle drone kullandı. Festivale katılan öğrencilerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı da çektiren Rektör Bağ, son olarak festival yetkililerine katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarak alandan ayrıldı. 

 

Gün boyu devam eden etkinlikler, Sağlık Kültür Sağlık Daire Başkanlığı’na bağlı PAÜ Rock Topluluğu’na ait Pop-Up grubunun konseri ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.