Gönül İnsanı Nail Elçi hayatını kaybetti

YAŞAM 25.05.2020 - 11:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Gönül İnsanı Nail Elçi hayatını kaybetti

Denizli'de Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden, bir çok gencin yetişmesine öncülük eden Nail Elçi  vefat etti.   Milli Görüş camiasında önemli görevlerde yer alan MGV ve Anadolu Gençlik Derneği'nde (AGD) şube başkanlığının yanı sıra ÖĞDER'in kurucularından, Nail Elçi (68) yatını kaybetti. Elçi'nin vefat haberi ailesi, milli görüş camiası, yetiştirdiği öğrenci ve sevenleri tarafından derin üzüntüye boğdu.   Kişiliği ve yardımseverliği ile herkes tarafından sevilen gönül insanı Nail Elçi'nin cenazesi,  bugün saat 14.00'da Asri Mezarlık Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından, Kayıhan Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.  

Denizli'de Milli Görüş camiasının önemli isimlerinden, bir çok gencin yetişmesine öncülük eden Nail Elçi  vefat etti.

 

Milli Görüş camiasında önemli görevlerde yer alan MGV ve Anadolu Gençlik Derneği'nde (AGD) şube başkanlığının yanı sıra ÖĞDER'in kurucularından, Nail Elçi (68) yatını kaybetti. Elçi'nin vefat haberi ailesi, milli görüş camiası, yetiştirdiği öğrenci ve sevenleri tarafından derin üzüntüye boğdu.

 

Kişiliği ve yardımseverliği ile herkes tarafından sevilen gönül insanı Nail Elçi'nin cenazesi,  bugün saat 14.00'da Asri Mezarlık Cami'de kılınacak cenaze namazının ardından, Kayıhan Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.