Gözaltına alınanlardan 1 kişi tutuklandı

GÜNDEM 01.08.2016 - 08:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Gözaltına alınanlardan 1 kişi tutuklandı

denizli haber / denizli 20 haber / Gözaltına alınanlardan 1 kişi tutuklandı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınanlar ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemenin verdiği kararla 1 kişi tutuklandı.   Pazar günü sabah saatlerinde İl Jandarma İstihbarat ve Kom. Şube ile Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa yaptığı operasyonda 16 kişi gözaltına alınmıştı. Acıpayam’a bağlı mahallelerden gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 16 kişiden E.Ç. tutuklanırken 9 kişide yurt dışı yasağı ve adli kontrol ile, diğerleri de serbest kaldı. Gerçekleştirilen operasyonda okunmuş ve şifreli 1 dolar ile bazı dokümanların bulunduğu belirtilmişti. İLK GÜN BEŞ KİŞİ TUTUKLANDI Cumartesi günkü operasyonlarda ilçe merkezinde gözaltına alınan ve mahkemeye çıkarılan 14 kişiden S.S., O.Y., Z.M., Y.Ö. ve M.E. tutuklanırken 9 kişide denetimli serbest kalmıştı.   Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.   Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com
denizli haber / denizli 20 haber / Gözaltına alınanlardan 1 kişi tutuklandı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınanlar ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemenin verdiği kararla 1 kişi tutuklandı.

 

Pazar günü sabah saatlerinde İl Jandarma İstihbarat ve Kom. Şube ile Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığının ortaklaşa yaptığı operasyonda 16 kişi gözaltına alınmıştı.

Acıpayam’a bağlı mahallelerden gözaltına alınan şahıslar ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan 16 kişiden E.Ç. tutuklanırken 9 kişide yurt dışı yasağı ve adli kontrol ile, diğerleri de serbest kaldı.

Gerçekleştirilen operasyonda okunmuş ve şifreli 1 dolar ile bazı dokümanların bulunduğu belirtilmişti.



İLK GÜN BEŞ KİŞİ TUTUKLANDI

Cumartesi günkü operasyonlarda ilçe merkezinde gözaltına alınan ve mahkemeye çıkarılan 14 kişiden S.S., O.Y., Z.M., Y.Ö. ve M.E. tutuklanırken 9 kişide denetimli serbest kalmıştı.
 

Soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.