Grup Kara Ordu'dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan paketi

SPOR 20.05.2020 - 09:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Grup Kara Ordu'dan ihtiyaç sahiplerine Ramazan paketi

Denizlispor taraftar grubu ‘Grup Kara Ordu’ imkanları dahilinde hazırladıkları Ramazan paketleri ve çocuklar için hazırlanmış forma, atkı ve topları ihtiyaç sahiplerine dağıttı.   Her yıl Ramazan ayında bir etkinliğe imza atan Grup Kara Ordu, bu yıl Kovid-19 nedeniyle toplanıp bir etkinlik yapmak yerine, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 250 paket gıda yardımı hazırladı.     Grup liderleri Tanju Bayındır ve Murat Akar önderliğinde hazırlanan Ramazan paketleri, yine grup üyeleri tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bayındır ve Akar, “Ramazan ayı ve Kadir Gecesi vesilesi ile şehrimizde bulunan yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, elimizin uzandığı, gözümüzün gördüğünce kardeşlerimiz ile ekipler halinde Ramazan paketlerini ulaştırdık. Her yıl olduğu gibi bu yılda bayram öncesi özel çocuklara atkı, forma, tişört, ayakkabı ve top hediye ettik. Sosyal mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde yetim ve özel çocuklarımıza bir kısmını kendimiz bir kısmını da çocuklara teslim edilmesi için yurt görevlilerine teslim ettik.   Hediyelerimizin yanı sıra çocuklarımıza bayram harçlığı da verdik. Grup Kara Ordu olarak her zaman onların sesi de olacağız. Bize bu konuda maddi ve manevi destek olan herkese ayrı ayrı teşekkürü borç biliyor ve şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz” ifadelerine yer verdiler.      

Denizlispor taraftar grubu ‘Grup Kara Ordu’ imkanları dahilinde hazırladıkları Ramazan paketleri ve çocuklar için hazırlanmış forma, atkı ve topları ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

 

Her yıl Ramazan ayında bir etkinliğe imza atan Grup Kara Ordu, bu yıl Kovid-19 nedeniyle toplanıp bir etkinlik yapmak yerine, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 250 paket gıda yardımı hazırladı.

 

 

Grup liderleri Tanju Bayındır ve Murat Akar önderliğinde hazırlanan Ramazan paketleri, yine grup üyeleri tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Bayındır ve Akar, “Ramazan ayı ve Kadir Gecesi vesilesi ile şehrimizde bulunan yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza, elimizin uzandığı, gözümüzün gördüğünce kardeşlerimiz ile ekipler halinde Ramazan paketlerini ulaştırdık. Her yıl olduğu gibi bu yılda bayram öncesi özel çocuklara atkı, forma, tişört, ayakkabı ve top hediye ettik. Sosyal mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde yetim ve özel çocuklarımıza bir kısmını kendimiz bir kısmını da çocuklara teslim edilmesi için yurt görevlilerine teslim ettik.

 

Hediyelerimizin yanı sıra çocuklarımıza bayram harçlığı da verdik. Grup Kara Ordu olarak her zaman onların sesi de olacağız. Bize bu konuda maddi ve manevi destek olan herkese ayrı ayrı teşekkürü borç biliyor ve şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyoruz” ifadelerine yer verdiler.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.