GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ SEÇMELERİ YAPILDI

SPOR 19.04.2018 - 10:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ SEÇMELERİ YAPILDI

2018–2019 Eğitim-Öğretim yılında Güreş Eğitim Merkezlerine alınacak öğrenci sporcular için 16-17 Nisan tarihlerinde Denizli taraması gerçekleşti. Denizli’den 40 sporcu Afyon’da gerçekleşecek taramaların ikinci aşamasına katılmaya hak hazandı.   Yetenekli sporcuların keşfedilip Güreş Eğitim Merkezlerine kazandırılması için gerçekleştirilen sporcu taramaları 16-17 Nisan 2018 tarihlerin Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda 110 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Seçmeler sonunda sıkletlerinde ilk dörde girmeyi başaran 40 sporcu Afyon’da düzenlenecek ikinci etap taramalarına katılmaya hak kazandı .   SON VİRAJ AFYON             Denizli’nin tüm ilçelerini kapsayan seçme programı 9 Nisan tarihinde Çivril’de start aldı. Sarayköy, Tavas, Acıpayam ve Bozkurt’ta yapılan seçmeler sonunda başarılı sporcular, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada kontenjana girebilmek için ter döktü. Denizli’den 40 sporcunun kontenjana dahil edildiği turnuvada dereceye girmeye hak kazanan sporcular Afyon’daki son virajı da geçebilirlerse 11 kişinin alınacağı Denizli Güreş Eğitim Merkezlerine katılmaya hak kazanacak.   SPORUN YANINDA EĞİTİME DE ÇOK ÖNEM VERİLİYOR Modern binasında hizmet veren Denizli Güreş Eğitim Merkezinde öğrenci sporcular hem okullarına devam ediyor, hem de güreşin inceliklerini öğreniyor. Sporcuların diyetisyen gözetiminde beslenmeleri, dinlenmeleri, teorik dersleri, antrenman ve konaklamaları Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılıyor. Milli takımlara bugüne kadar onlarca sporcu yetiştiren merkezde genç sporcuların her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgileniliyor. Merkezde antrenman programlarını takip eden 4 antrenör, sporcuların okul başarılarını artırmaya yönelik görev yapan 2 belletmen ve 2 eğitim uzmanı bulunuyor.          İŞTE DENİZLİ’NİN BİRİNCİLERİ  SİKLET ADI SOYADI 30 kg Muhammed Kaan KARARDAN 33 kg Ferhat EKİNCİ 37 kg Faruk PASLIKÇI 41 kg Abdulkadir ERTÜRK 45 kg Ayhan ENGİN 50 kg Mustafa VURAL 60 kg Hüseyin TUNALI 70 kg Ali Güneş AYRANCI 85 kg Mert BULGURLU  

2018–2019 Eğitim-Öğretim yılında Güreş Eğitim Merkezlerine alınacak öğrenci sporcular için 16-17 Nisan tarihlerinde Denizli taraması gerçekleşti. Denizli’den 40 sporcu Afyon’da gerçekleşecek taramaların ikinci aşamasına katılmaya hak hazandı.

 

Yetenekli sporcuların keşfedilip Güreş Eğitim Merkezlerine kazandırılması için gerçekleştirilen sporcu taramaları 16-17 Nisan 2018 tarihlerin Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda 110 sporcunun katılımıyla tamamlandı. Seçmeler sonunda sıkletlerinde ilk dörde girmeyi başaran 40 sporcu Afyon’da düzenlenecek ikinci etap taramalarına katılmaya hak kazandı

.

 

SON VİRAJ AFYON

            Denizli’nin tüm ilçelerini kapsayan seçme programı 9 Nisan tarihinde Çivril’de start aldı. Sarayköy, Tavas, Acıpayam ve Bozkurt’ta yapılan seçmeler sonunda başarılı sporcular, Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada kontenjana girebilmek için ter döktü. Denizli’den 40 sporcunun kontenjana dahil edildiği turnuvada dereceye girmeye hak kazanan sporcular Afyon’daki son virajı da geçebilirlerse 11 kişinin alınacağı Denizli Güreş Eğitim Merkezlerine katılmaya hak kazanacak.

 

SPORUN YANINDA EĞİTİME DE ÇOK ÖNEM VERİLİYOR

Modern binasında hizmet veren Denizli Güreş Eğitim Merkezinde öğrenci sporcular hem okullarına devam ediyor, hem de güreşin inceliklerini öğreniyor. Sporcuların diyetisyen gözetiminde beslenmeleri, dinlenmeleri, teorik dersleri, antrenman ve konaklamaları Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılıyor. Milli takımlara bugüne kadar onlarca sporcu yetiştiren merkezde genç sporcuların her türlü ihtiyaçları ile yakından ilgileniliyor. Merkezde antrenman programlarını takip eden 4 antrenör, sporcuların okul başarılarını artırmaya yönelik görev yapan 2 belletmen ve 2 eğitim uzmanı bulunuyor.       

 

İŞTE DENİZLİ’NİN BİRİNCİLERİ 

SİKLET

ADI SOYADI

30 kg

Muhammed Kaan KARARDAN

33 kg

Ferhat EKİNCİ

37 kg

Faruk PASLIKÇI

41 kg

Abdulkadir ERTÜRK

45 kg

Ayhan ENGİN

50 kg

Mustafa VURAL

60 kg

Hüseyin TUNALI

70 kg

Ali Güneş AYRANCI

85 kg

Mert BULGURLU

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.