Gürlesin: “Babaların Hakkı Ödenmez”

PAMUKKALE 17.06.2018 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Gürlesin: “Babaların Hakkı Ödenmez”

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mesaj yayımladı. “Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz” diyen Başkan Gürlesin, “Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.     Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu yıl Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününe denk geliyor. 17 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü ile ilgili mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Babalar karşılıksız sevgi ve fedakarlığın birer simgesidir” dedi. Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “ Bütün babaların gününü kutluyorum. Evdeki huzurun en önemli faktörü olan babalar ailenin temel taşıdır. Babalar karşılıksız sevgi ve fedakarlığın birer simgesidir. Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz. Bu vesileyle başta kendi babam olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü yürekten kutluyorum”.   

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin mesaj yayımladı. “Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz” diyen Başkan Gürlesin, “Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.

 

 

Her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanan Babalar Günü, bu yıl Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününe denk geliyor. 17 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü ile ilgili mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Babalar karşılıksız sevgi ve fedakarlığın birer simgesidir” dedi. Başkan Gürlesin mesajında şu görüşlere yer verdi; “ Bütün babaların gününü kutluyorum. Evdeki huzurun en önemli faktörü olan babalar ailenin temel taşıdır. Babalar karşılıksız sevgi ve fedakarlığın birer simgesidir. Bir baba, kendi mutluluğundan çok, çocuklarının mutluluğu ile mutlu olur. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz. Bu vesileyle başta kendi babam olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının bu özel gününü yürekten kutluyorum”. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.