Gürlesin Tekstil 9. Şubesini Açtı

DENİZLİ 03.06.2016 - 18:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Gürlesin Tekstil 9. Şubesini Açtı

Denizli’de iç giyime yön veren ve bir çok ünlü markayla yarışan Gürlesin Tekstil 9. Şubesini Servergazi Mahallesi’nde yoğun bir katılımla açılışını gerçekleştirdi.

Denizli tekstil sektörünün öncü isimlerinden olan Gürlesin Tekstil, 9’uncu şubesini açtı. Servergazi Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 450 metrekarelik iki katlı mağaza için tören düzenlendi. Törene; Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı ve Gürlesin Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve davetliler katıldı. Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı ve Gürlesin Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gürlesin “Bugün burada 9’uncu şubemizi açıyoruz. Gürlesin Tekstil olarak dört kardeş olarak çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlara vesile kılsın. Her yeni açılan mağaza yeni bir istihdam kapısıdır. Yeni bir rekabet ortamını da doğuruyor. Biz de bu güzelliklere katkı vermek adına adım attık. Rabbim yeni kapılar açmak için vesile kılsın. Perakende ve toptan satışlarıyla Denizli’de belli bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum” dedi. “GÜRLESİN TEKSTİL’İN ÖNÜNÜ AÇIK ETSİN” Gürlesin Tekstil’in 9’uncu mağazalarının açıldığını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu “Çok güzel bir lokasyon. Allah Gürlesin Tekstil’in önünü açık etsin. Hayırlı işler diliyoruz. Hüseyin Başkanımızı da bu mağazanın açılışı için Merkezefendi’yi, bizi tercih ettiği, bizim sınırlarımız içinde açtığı için tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” diye konutu. “İSTİYORUZ Kİ YÖREMİZİN HER TARAFI İŞYERLERİYLE DOLSUN” Açılan her işyerinin insanlara aş ve istihdam sağladığını dikkat çeken Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, şunları söyledi: “istiyoruz ki yöremizin her tarafı işyerleriyle dolsun. Bizlere de böylesine güzel işyerlerine sahip çıkmak düşer. Burada bol kazançlar diliyorum. Daha çok kazansınlar ki yeni işyerleri açsınlar. Bu işle uğraşan herkes için aynı dilekleri paylaşıyoruz” DUALARLA AÇILDI Yapılan açılış töreninin ardından Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil tarafından dua edildi. Yapılan duaların ardından törene katılan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı ve Gürlesin Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından kurdele kesildi.      
Denizli’de iç giyime yön veren ve bir çok ünlü markayla yarışan Gürlesin Tekstil 9. Şubesini Servergazi Mahallesi’nde yoğun bir katılımla açılışını gerçekleştirdi.

Denizli tekstil sektörünün öncü isimlerinden olan Gürlesin Tekstil, 9’uncu şubesini açtı. Servergazi Mahallesi’nde bulunan yaklaşık 450 metrekarelik iki katlı mağaza için tören düzenlendi. Törene; Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı ve Gürlesin Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve davetliler katıldı.

Törende konuşan Pamukkale Belediye Başkanı ve Gürlesin Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gürlesin “Bugün burada 9’uncu şubemizi açıyoruz. Gürlesin Tekstil olarak dört kardeş olarak çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlara vesile kılsın. Her yeni açılan mağaza yeni bir istihdam kapısıdır. Yeni bir rekabet ortamını da doğuruyor. Biz de bu güzelliklere katkı vermek adına adım attık. Rabbim yeni kapılar açmak için vesile kılsın. Perakende ve toptan satışlarıyla Denizli’de belli bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum” dedi.

“GÜRLESİN TEKSTİL’İN ÖNÜNÜ AÇIK ETSİN”

Gürlesin Tekstil’in 9’uncu mağazalarının açıldığını söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu “Çok güzel bir lokasyon. Allah Gürlesin Tekstil’in önünü açık etsin. Hayırlı işler diliyoruz. Hüseyin Başkanımızı da bu mağazanın açılışı için Merkezefendi’yi, bizi tercih ettiği, bizim sınırlarımız içinde açtığı için tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın” diye konutu.

“İSTİYORUZ Kİ YÖREMİZİN HER TARAFI İŞYERLERİYLE DOLSUN”

Açılan her işyerinin insanlara aş ve istihdam sağladığını dikkat çeken Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, şunları söyledi: “istiyoruz ki yöremizin her tarafı işyerleriyle dolsun. Bizlere de böylesine güzel işyerlerine sahip çıkmak düşer. Burada bol kazançlar diliyorum. Daha çok kazansınlar ki yeni işyerleri açsınlar. Bu işle uğraşan herkes için aynı dilekleri paylaşıyoruz”

DUALARLA AÇILDI

Yapılan açılış töreninin ardından Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil tarafından dua edildi. Yapılan duaların ardından törene katılan Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Belediye Başkanı ve Gürlesin Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu tarafından kurdele kesildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.