Hakkında 2 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs tutuklandı

ASAYİŞ 01.09.2020 - 07:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hakkında 2 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs tutuklandı

Denizli kent genelinde kaçakçılık suçlarıyla ilgili aranan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştiren Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, 2 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık suçlarıyla ilgili olarak aranan şahısları yakalamaya yönelik yaptığı operasyon sonucunda, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma, tehdit, resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkında 2 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Denizli kent genelinde kaçakçılık suçlarıyla ilgili aranan şahıslara yönelik çalışma gerçekleştiren Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, 2 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli şahsı yakalayarak gözaltına aldı.


Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık suçlarıyla ilgili olarak aranan şahısları yakalamaya yönelik yaptığı operasyon sonucunda, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma, tehdit, resmi belgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkında 2 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs yakalandı.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.