Halk Oyunları İçin Geri Sayım Başladı

KÜLTÜR 28.02.2020 - 09:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Halk Oyunları İçin Geri Sayım Başladı

Okul Sporlarında Halk Oyunları İl Şampiyonası heyecanı, 1 Mart Pazar günü 13.00’da Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yaşanacak.   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Halk Oyunları yarışmalarına hazırlıklar devam ediyor.  Sezon boyunca bugüne hazırlanan ekipler, sahnede en iyi performansını ortaya koymak için yarışacak.   Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda 12 takımdan yaklaşık 300 sporcunun sahne olacağı şampiyona, 1 Mart Pazar günü 13.00’de Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak. Yarışmalar minikler, yıldızlar ve gençler kategorisi’nde gerçekleşecek.     İBANOĞLU’DAN HALK OYUNLARINA DAVET Organizasyonla ilgili düşüncelerini paylaşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, kültür ve medeniyetler beşiği ülkemizin halk oyunları ile ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunun altını çizdi. Her sene olduğu gibi yine halk oyunlarında güzel bir şampiyona beklediğini kaydeden İbanoğlu, tüm ekiplere başarılar dileyerek Denizli halkını yarışmaları izlemeye davet etti.  

Okul Sporlarında Halk Oyunları İl Şampiyonası heyecanı, 1 Mart Pazar günü 13.00’da Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yaşanacak.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Okul Sporları Halk Oyunları yarışmalarına hazırlıklar devam ediyor.  Sezon boyunca bugüne hazırlanan ekipler, sahnede en iyi performansını ortaya koymak için yarışacak.

 

Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda 12 takımdan yaklaşık 300 sporcunun sahne olacağı şampiyona, 1 Mart Pazar günü 13.00’de Gümüşler’de bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak. Yarışmalar minikler, yıldızlar ve gençler kategorisi’nde gerçekleşecek.

 

 

İBANOĞLU’DAN HALK OYUNLARINA DAVET

Organizasyonla ilgili düşüncelerini paylaşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, kültür ve medeniyetler beşiği ülkemizin halk oyunları ile ne kadar önemli bir zenginliğe sahip olduğunun altını çizdi. Her sene olduğu gibi yine halk oyunlarında güzel bir şampiyona beklediğini kaydeden İbanoğlu, tüm ekiplere başarılar dileyerek Denizli halkını yarışmaları izlemeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.