Halk Oyunlarında En İyiler Denizli’de Buluşuyor

KÜLTÜR 08.04.2019 - 17:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Halk Oyunlarında En İyiler Denizli’de Buluşuyor

Denizli, Türkiye’nin en iyi Halk Oyunları takımlarına ev sahipliği yapacak. Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 13 Nisan Cumartesi günü Denizli’de düzenlenecek.   Okul Sporları faaliyet programında yer alan Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları Denizli’de düzenlenecek. Bölge şampiyonaları ve yarı final yarışmalarında birbirinden yetenekli sporcuları geçerek finale kadar gelmeyi başaran takımların hepsi de birbirinden iddialı. Düzenlemeli kategoride 11 takım, düzenlemesiz kategoride 16 takım olmak üzere toplamda 500 sporcunun yarışacağı turnuva 13 Nisan Cumartesi günü Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak.     İBANOĞLU: “ESTETİĞİN YETENEKLE BÜTÜNLEŞTİĞİ TURNUVAYA ŞAHİTLİK EDECEĞİZ.” Cumartesi günü yapılacak büyük heyecana halk oyunları tutkunlarını davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye’nin halk oyunlarında büyük bir zenginliğe sahip olduğunu söyledi. Estetiğin yetenekle bütünleştiği güzel bir turnuvaya hep birlikte şahitlik edeceklerini belirten İbanoğlu, tüm ekiplere başarılar diledi.  

Denizli, Türkiye’nin en iyi Halk Oyunları takımlarına ev sahipliği yapacak. Okul Sporları Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Şampiyonası 13 Nisan Cumartesi günü Denizli’de düzenlenecek.

 

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Halk Oyunları Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları Denizli’de düzenlenecek. Bölge şampiyonaları ve yarı final yarışmalarında birbirinden yetenekli sporcuları geçerek finale kadar gelmeyi başaran takımların hepsi de birbirinden iddialı. Düzenlemeli kategoride 11 takım, düzenlemesiz kategoride 16 takım olmak üzere toplamda 500 sporcunun yarışacağı turnuva 13 Nisan Cumartesi günü Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak.

 

 

İBANOĞLU: “ESTETİĞİN YETENEKLE BÜTÜNLEŞTİĞİ TURNUVAYA ŞAHİTLİK EDECEĞİZ.”

Cumartesi günü yapılacak büyük heyecana halk oyunları tutkunlarını davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Türkiye’nin halk oyunlarında büyük bir zenginliğe sahip olduğunu söyledi. Estetiğin yetenekle bütünleştiği güzel bir turnuvaya hep birlikte şahitlik edeceklerini belirten İbanoğlu, tüm ekiplere başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.