Halk Oyunlarında Sahne Sırası Kulüplerde

KÜLTÜR 21.02.2018 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Halk Oyunlarında Sahne Sırası Kulüplerde

Yıl boyunca yarışmalara hazırlanan kulüpler, Halk Oyunlarında en iyi performansı ortaya koymak için 24 Şubat Cumartesi günü Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda sahne alacak.   Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 24 Şubat 2018 tarihinde organize edeceği Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında kulüpler yarışacak. Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde sporcular, en iyi performansını ortaya koymak için gösteri sunacak. Kulüplerin aylardır hazırlandığı yarışmalar Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek.   TÜM DENİZLİ HALKI DAVETLİ Organizasyon öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde hazırlıklar devam ediyor. Halk oyunlarının toplumumuzun örf, adet ve geleneklerini en iyi şekilde ifade ettiğini söyleyen İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli halkını Cumartesi günü gerçekleşecek şampiyonayı izlemeye davet etti.  

Yıl boyunca yarışmalara hazırlanan kulüpler, Halk Oyunlarında en iyi performansı ortaya koymak için 24 Şubat Cumartesi günü Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda sahne alacak.

 

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün 24 Şubat 2018 tarihinde organize edeceği Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında kulüpler yarışacak. Düzenlemeli ve düzenlemesiz dalda minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde sporcular, en iyi performansını ortaya koymak için gösteri sunacak. Kulüplerin aylardır hazırlandığı yarışmalar Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

 

TÜM DENİZLİ HALKI DAVETLİ

Organizasyon öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde hazırlıklar devam ediyor. Halk oyunlarının toplumumuzun örf, adet ve geleneklerini en iyi şekilde ifade ettiğini söyleyen İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli halkını Cumartesi günü gerçekleşecek şampiyonayı izlemeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.