Halk Şairi Safiye Samyeli'nden anlamlı destek!

DENİZLİ 21.10.2018 - 15:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Halk Şairi Safiye Samyeli'nden anlamlı destek!

Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( DEYADD) ,Denizli Anneleri ve Eğitimciler Derneği 'nin (EĞİT-DER) ortaklaşa yaptığı "Dua belli Duyan Belli" isimli sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Halk Şairi Safiye Samyeli, imza gününde kitaplardan gelen geliri DEYADD'a aktardı.   Pervin  Adalıoğlu Karaörs başkanlığında Denizli'de, kısa bir zaman evvel kurulan DEYADD(Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Denizli anneleri ve EĞİT-DER’le ortaklaşa yaptığı "Dua belli Duyan Belli" isimli sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde imza günü düzenlendi.     Denizli Yaren Kültür Sanat ve Turizm Dernek Başkanı Kültür ve Turizm Bakanlığı görevide yapan Halk Şairi Safiye Samyeli, yayınlanan Aşkın Rüzgarı,  Hazan Gülü Leyl-Leylüfer, Yetim Sevda, Bir Samyeli Esti, Yitik Düşler, Ben hep Sana Uyandım isimli kitaplarını  kitap severlerle bir araya getirdi ve imza gününde kitaplardan gelen geliri yardıma muhtaç ailelere ulaştırılması amacı ile DEYADD yetkililerine verdi.     Hurşit Türkay’dan Destek   EĞİT-DER sunum salonunda organize edilen etkinliğe dernek yetkilileri  ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bunun yanında pek çok şair-yazarın da bir araya gelmiş olduğu etkinlikte Denizli’nin  ve Anadolu  Rock Müziği’nin sevilen sanatçısı Hurşit Türkay da canlı performansıyla Safiye Samyeli’nin imza gününü renklendirdi.   İmza gününde elde edilen  tüm gelir DEYADD’a bağışlamış olan şair Safiye Samyeli, "Projenin ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olabilmek amacıyla, topluma birlik ve beraberlik mesajı verebilmek için gerçekleştirildiğini, imza gününe uzaktan yakından gelip kendilerini onurlandıran ve projeyi benimseyen tüm dostlarına  teşekkürü bir borç bildiğini" ifade etti.   Samyeli; Bugün ilk projelerini gerçekleştirdiklerini fakat bunun burada kalmayacağını Kasım ayında değişik bir projeyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkacağını belirtti.      

Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ( DEYADD) ,Denizli Anneleri ve Eğitimciler Derneği 'nin (EĞİT-DER) ortaklaşa yaptığı "Dua belli Duyan Belli" isimli sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Halk Şairi Safiye Samyeli, imza gününde kitaplardan gelen geliri DEYADD'a aktardı.

 

Pervin  Adalıoğlu Karaörs başkanlığında Denizli'de, kısa bir zaman evvel kurulan DEYADD(Denizli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Denizli anneleri ve EĞİT-DER’le ortaklaşa yaptığı "Dua belli Duyan Belli" isimli sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde imza günü düzenlendi.

 

 

Denizli Yaren Kültür Sanat ve Turizm Dernek Başkanı Kültür ve Turizm Bakanlığı görevide yapan Halk Şairi Safiye Samyeli, yayınlanan Aşkın Rüzgarı,  Hazan Gülü Leyl-Leylüfer, Yetim Sevda, Bir Samyeli Esti, Yitik Düşler, Ben hep Sana Uyandım isimli kitaplarını  kitap severlerle bir araya getirdi ve imza gününde kitaplardan gelen geliri yardıma muhtaç ailelere ulaştırılması amacı ile DEYADD yetkililerine verdi.

 

 

Hurşit Türkay’dan Destek

 

EĞİT-DER sunum salonunda organize edilen etkinliğe dernek yetkilileri  ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bunun yanında pek çok şair-yazarın da bir araya gelmiş olduğu etkinlikte Denizli’nin  ve Anadolu  Rock Müziği’nin sevilen sanatçısı Hurşit Türkay da canlı performansıyla Safiye Samyeli’nin imza gününü renklendirdi.

 

İmza gününde elde edilen  tüm gelir DEYADD’a bağışlamış olan şair Safiye Samyeli, "Projenin ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olabilmek amacıyla, topluma birlik ve beraberlik mesajı verebilmek için gerçekleştirildiğini, imza gününe uzaktan yakından gelip kendilerini onurlandıran ve projeyi benimseyen tüm dostlarına  teşekkürü bir borç bildiğini" ifade etti.

 

Samyeli; Bugün ilk projelerini gerçekleştirdiklerini fakat bunun burada kalmayacağını Kasım ayında değişik bir projeyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkacağını belirtti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.