Halkın yeni yılını kutlayan DTO Başkanı Erdoğan’dan anlamlı çağrı:

DTO 30.12.2018 - 11:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Halkın yeni yılını kutlayan DTO Başkanı Erdoğan’dan anlamlı çağrı:

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyeleri ile vatandaşların yeni yılını kutladı. Başkan Erdoğan, hemşehrilerine mesajında, “Ömrümüzden bir yıl daha giderken, yeni bir yılın da kapısına dayandık. 2019, umutların tazelendiği, farklı bir dinamizmle sanki yeniden başlıyormuş gibi daha fazla moral ve daha iyi bir motivasyonla yolumuza devam ettiğimiz, güzel günlere açılan kapımız olsun. Yeni yılınızı kutluyor, ailenizle sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi temenni ediyorum.” diye seslendi.   DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 2018’in son gününde, yeni yıla dair yazılı bir mesaj yayımladı. Yeni yıllarını kutladığı hemşehrilerinin, 2019’da aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni etti.   Başkan Erdoğan, birlikteliğin ve azimle çalışmanın sonunun başarı olacağını vurguladığı mesajını, şu sözlerle sürdürdü: “Yeni yıl, bizi birbirimize yakınlaştıran, millet bilincimizi pekiştiren, ülkemizin daha güçlü ve lider konumda olduğu yeni bin yılın habercisi olsun.2018’i geride bırakırken, her zaman olduğu gibi yine yüzümüz geleceğe dönük ve daha ileriye bakıyoruz... İstiyoruz ki, dün olduğu gibi yarın da devletimize, ülkemize ve milletimize değer kattığımız bir hayat sürmenin gayretiyle, çalışıp kazandığımız, üretip sattığımız, hep beraber kalkındığımız güzel günler her daim sürsün. Bunun için de, şu güzel sözü kendimize düstur edindik ve dünyaya yeniden geliyormuş, işe yeni başlıyormuş gibi ilk günkü heyecanla, 1 Ocak’ta yeniden yola çıktık: “Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!”. İşte bu manidar vecizin de sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aynı zamanda “Servet ve onun tabii neticesi olan refah ve saadet, yalnız ve ancak çalışkanların hakkıdır!” diyerek, hepimizerehberlik ediyor.İnanıyoruz ki, bu inanç ve gayret bizde olduğu müddetçe, baş edemeyeceğimiz zorluk, aşamayacağımız engel yok! Milletimizin, insan üstü bir çabayla tarih boyunca nereden nereye geldiği herkesin malumu. Şimdi, daha ileriye ve daha güzele ulaşmanın, yokluk ve savaşların ardı arkasının kesilmediği eskiye nazaran, daha kolay olacağı günlerdeyiz... Ülke olarak, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz!2019’un, başta ailemiz ile evimize ve işimize, akabinde devletimize, milletimize ve insanlığa, içinde bulunduğu zorluklar ve sıkıntılardan kurtulmaya açılan yolda, umut ve çare olmasını diliyorum… Yeni yıl, dünyamıza bereket, güzellik ve iyilik getirsin; hayırlara vesile olsun.”  

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyeleri ile vatandaşların yeni yılını kutladı. Başkan Erdoğan, hemşehrilerine mesajında, “Ömrümüzden bir yıl daha giderken, yeni bir yılın da kapısına dayandık. 2019, umutların tazelendiği, farklı bir dinamizmle sanki yeniden başlıyormuş gibi daha fazla moral ve daha iyi bir motivasyonla yolumuza devam ettiğimiz, güzel günlere açılan kapımız olsun. Yeni yılınızı kutluyor, ailenizle sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi temenni ediyorum.” diye seslendi.

 

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 2018’in son gününde, yeni yıla dair yazılı bir mesaj yayımladı.

Yeni yıllarını kutladığı hemşehrilerinin, 2019’da aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmelerini temenni etti.

 

Başkan Erdoğan, birlikteliğin ve azimle çalışmanın sonunun başarı olacağını vurguladığı mesajını, şu sözlerle sürdürdü: “Yeni yıl, bizi birbirimize yakınlaştıran, millet bilincimizi pekiştiren, ülkemizin daha güçlü ve lider konumda olduğu yeni bin yılın habercisi olsun.2018’i geride bırakırken, her zaman olduğu gibi yine yüzümüz geleceğe dönük ve daha ileriye bakıyoruz... İstiyoruz ki, dün olduğu gibi yarın da devletimize, ülkemize ve milletimize değer kattığımız bir hayat sürmenin gayretiyle, çalışıp kazandığımız, üretip sattığımız, hep beraber kalkındığımız güzel günler her daim sürsün. Bunun için de, şu güzel sözü kendimize düstur edindik ve dünyaya yeniden geliyormuş, işe yeni başlıyormuş gibi ilk günkü heyecanla, 1 Ocak’ta yeniden yola çıktık: “Yalnız tek bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!”. İşte bu manidar vecizin de sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aynı zamanda “Servet ve onun tabii neticesi olan refah ve saadet, yalnız ve ancak çalışkanların hakkıdır!” diyerek, hepimizerehberlik ediyor.İnanıyoruz ki, bu inanç ve gayret bizde olduğu müddetçe, baş edemeyeceğimiz zorluk, aşamayacağımız engel yok! Milletimizin, insan üstü bir çabayla tarih boyunca nereden nereye geldiği herkesin malumu. Şimdi, daha ileriye ve daha güzele ulaşmanın, yokluk ve savaşların ardı arkasının kesilmediği eskiye nazaran, daha kolay olacağı günlerdeyiz... Ülke olarak, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz!2019’un, başta ailemiz ile evimize ve işimize, akabinde devletimize, milletimize ve insanlığa, içinde bulunduğu zorluklar ve sıkıntılardan kurtulmaya açılan yolda, umut ve çare olmasını diliyorum… Yeni yıl, dünyamıza bereket, güzellik ve iyilik getirsin; hayırlara vesile olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.