Hapis cezası bulunan 2 firari kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ 12.11.2019 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hapis cezası bulunan 2 firari kıskıvrak yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda haklarında 12,5 yıl ve 3 yıl 1 ay kesinleşmiş cezası bulunan 2 kişiyi yakaladı.   Denizli polis tarafından yapılan çalışmalar neticesinden Göçmen Kaçakçılığı ve insan ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş 12.5 yıl hapis cezası bulunan 1 şahıs ile yine Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 1 ay hapis cezası bulunan 1şahsı düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakaladı.   Yakalanan iki şahıs adliyeye sevk edilerek adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda haklarında 12,5 yıl ve 3 yıl 1 ay kesinleşmiş cezası bulunan 2 kişiyi yakaladı.

 

Denizli polis tarafından yapılan çalışmalar neticesinden Göçmen Kaçakçılığı ve insan ticareti suçundan hakkında kesinleşmiş 12.5 yıl hapis cezası bulunan 1 şahıs ile yine Kaçakçılık ile Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan hakkında kesinleşmiş 3 yıl 1 ay hapis cezası bulunan 1şahsı düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakaladı.

 

Yakalanan iki şahıs adliyeye sevk edilerek adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.