Hava durumuna bakmadan plan yapmayın

HAVA DURUMU 04.08.2016 - 12:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Hava durumuna bakmadan plan yapmayın

denizli haber / denizli 20 haber / Hava durumuna bakmadan plan yapmayın

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 24 en yüksek 38 derece olarak gözükmekte. Meteroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, sıcaklıklarda değişiklik olmazken Cuma ve Cumartesi günleri Denizli’de yağmur bekleniyor.   Denizli’de hava az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Cuma gününden itibaren yer yer yağış gözlenmekte.   Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimleri, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Afyonkarahisar ve Konya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.     Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre;   HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege'de kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.     Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara:  Parçalı bulutlu 34   İstanbul:  Parçalı bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30   İzmir: Az bulutlu ve açık 36     Denizli’de 5 günlük hava tahminleri;    
denizli haber / denizli 20 haber / Hava durumuna bakmadan plan yapmayın

Denizli’de bugün hava sıcaklığı en düşük 24 en yüksek 38 derece olarak gözükmekte. Meteroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, sıcaklıklarda değişiklik olmazken Cuma ve Cumartesi günleri Denizli’de yağmur bekleniyor.

 

Denizli’de hava az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Cuma gününden itibaren yer yer yağış gözlenmekte.

 

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzey kesimleri, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Afyonkarahisar ve Konya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre;

 


HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.



RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege'de kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

 

 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara:  Parçalı bulutlu 34

 

İstanbul:  Parçalı bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

 

İzmir: Az bulutlu ve açık 36

 

 

Denizli’de 5 günlük hava tahminleri;

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.