Hayati İnanç Kimdir?

YAŞAM 18.11.2019 - 13:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hayati İnanç Kimdir?

Son zamanlarda yaptığı konuşmalarla ilgi ve büyük beğeni toplayan Denizli’nin Çameli İlçesi’nde doğan Hayati İnanç kimdir?   Ezbere bildiği 7000 beyt ile Divan edebiyatının yaşayan abidelerinden biri olan Hayati İnanç 1961 yılında Denizli’nin Çameli İlçesi’nde doğmuştur. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisansını tamamlamıştır. Babasının ismini Nur Hayati olarak koyduğunu söyleyen İnanç annesinin ise kendine göbek adı olan Yüksel ismiyle hitap ettiğini söyler.   Hayati İnanç, avukatlığının dışında yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yapmıştır. “Çiftleri boşanmaktan çık barışmaya teşvik ettiği için” alanında başarılı avukatlardan biri olan İnanç, son zamanlarda yaptığı konuşmalar beğeniyle dinleniyor.   İnanç klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı haline getirmiştir.   Hayati İnanç, her biri ayrı bir dünyanın penceresini aralayan divan edebiyatının en güzel şairleri ve en unutulmaz beyitlerini kendine has üslubuyla Diyanet TV’de CanVeren Pervaneler programında ekranlara getirdi. Hayati İnanç’ın TRT’de yayınlanan ‘Vapurda Çay Simit’ programında yaptığı konuşma büyük beğeni topladı.   Ankara’da ikamet eden Hayati İnanç, evli ve iki çocuk babasıdır.   Hayati İnanç, Denizli’nin en küçük ilçesi Çameli’de başlayan hayat hikayesinin en güzel anılarını ‘Doğduğum Ev’ diye kendine has gülümsemesi, ezberden okuduğu beyitler, gençlerle yaptığı sohbetleri anlattı.  

Son zamanlarda yaptığı konuşmalarla ilgi ve büyük beğeni toplayan Denizli’nin Çameli İlçesi’nde doğan Hayati İnanç kimdir?

 

Ezbere bildiği 7000 beyt ile Divan edebiyatının yaşayan abidelerinden biri olan Hayati İnanç 1961 yılında Denizli’nin Çameli İlçesi’nde doğmuştur. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisansını tamamlamıştır. Babasının ismini Nur Hayati olarak koyduğunu söyleyen İnanç annesinin ise kendine göbek adı olan Yüksel ismiyle hitap ettiğini söyler.

 

Hayati İnanç, avukatlığının dışında yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk yapmıştır. “Çiftleri boşanmaktan çık barışmaya teşvik ettiği için” alanında başarılı avukatlardan biri olan İnanç, son zamanlarda yaptığı konuşmalar beğeniyle dinleniyor.

 

İnanç klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı haline getirmiştir.

 

Hayati İnanç, her biri ayrı bir dünyanın penceresini aralayan divan edebiyatının en güzel şairleri ve en unutulmaz beyitlerini kendine has üslubuyla Diyanet TV’de CanVeren Pervaneler programında ekranlara getirdi. Hayati İnanç’ın TRT’de yayınlanan ‘Vapurda Çay Simit’ programında yaptığı konuşma büyük beğeni topladı.

 

Ankara’da ikamet eden Hayati İnanç, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

Hayati İnanç, Denizli’nin en küçük ilçesi Çameli’de başlayan hayat hikayesinin en güzel anılarını ‘Doğduğum Ev’ diye kendine has gülümsemesi, ezberden okuduğu beyitler, gençlerle yaptığı sohbetleri anlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
MEHMET K.
(06.10.2021 14:00 - #221)
YENİ ÖĞRENDİM VE MUTLU OLDUM HAYATİ HOCAM GİBİ BİR DEĞERİ ÇIKARTTIĞI İÇİN MEMELEKETİM ADINA.ÇAMELİ OLARAK DENİZLİ OLARAK TÜRKİYELİ OLARAK....AYRICA GÜNÜMÜZ ÇAMELİSİ DENİZLİNİN ARTIK EN KÜÇÜK İLÇESİ DEĞİL...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.