Hayvanseverleri sevindirecek haber...

YAŞAM 24.10.2018 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hayvanseverleri sevindirecek haber...

Hayvanlara Eziyet Edenlere Hapis Cezası Gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Geç kaldık" dediği, hayvan haklarıyla ilgili yeni yaptırımları içeren tasarıyla ilgili, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Hayvanlara eziyet edenlere hapis cezası gelecek." dedi.   Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hayvanlara eziyet gösterenlerle ilgili yaptığı açıklamada "Sahipli sahipsiz ayırt etmeksizin hayvanlara eziyete hapis cezası gelecek." dedi.   "HAYVANLARA EZİYET GÖSTERENLERE HAPİS CEZASI GELECEK" Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in sorularını yanıtladı. Bakan Gül hayvanlara yapılan eziyet ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; Sahipli hayvanlara zarar verilirse dava olabiliyordu. Sahipsiz hayvanlar bir değer değil mi? Biz bu ayrımı kaldırdık. TCK'da bir suç oluşturacak bir düzenleme hazırladık. İdari cezaları artırıcı bir takım düzenlemeler yapıldı. Hayvanlara eziyet gösterenlere hapis cezası gelecek. "MECLİS'TE GÜNDEME GELİP YASALAŞACAĞINA İNANIYORUZ" Orman Bakanlığı da uygulayıcısı. Petshoplar var, diğerleri var. Düzenlemeler yapıldı, yakın zamanda Meclis'te gündeme gelip yasalaşacağına inanıyoruz. Hayvanlar insanlara emanet edilmiş varlıklardır.   ERDOĞAN, "HAYVANLAR MAL DEĞİL, CANDIR" DEMİŞTİ Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayvanlara yapılan eziyetlerle ilgili, "Hayvanları korumak sadece görev değil inancımızın, insanlığımızın da gereğidir. Hayvanlar bir mal değil candır, bizlere Hüda'nın bir emanetidir... Bütün vatandaşlarımızı hayvanları koruma konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullanmıştı

Hayvanlara Eziyet Edenlere Hapis Cezası Gelecek


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Geç kaldık" dediği, hayvan haklarıyla ilgili yeni yaptırımları içeren tasarıyla ilgili, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "Hayvanlara eziyet edenlere hapis cezası gelecek." dedi.

 
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hayvanlara eziyet gösterenlerle ilgili yaptığı açıklamada "Sahipli sahipsiz ayırt etmeksizin hayvanlara eziyete hapis cezası gelecek." dedi.

 

"HAYVANLARA EZİYET GÖSTERENLERE HAPİS CEZASI GELECEK"

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in sorularını yanıtladı. Bakan Gül hayvanlara yapılan eziyet ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi;

Sahipli hayvanlara zarar verilirse dava olabiliyordu. Sahipsiz hayvanlar bir değer değil mi? Biz bu ayrımı kaldırdık. TCK'da bir suç oluşturacak bir düzenleme hazırladık. İdari cezaları artırıcı bir takım düzenlemeler yapıldı. Hayvanlara eziyet gösterenlere hapis cezası gelecek.


"MECLİS'TE GÜNDEME GELİP YASALAŞACAĞINA İNANIYORUZ"

Orman Bakanlığı da uygulayıcısı. Petshoplar var, diğerleri var. Düzenlemeler yapıldı, yakın zamanda Meclis'te gündeme gelip yasalaşacağına inanıyoruz. Hayvanlar insanlara emanet edilmiş varlıklardır.

 

ERDOĞAN, "HAYVANLAR MAL DEĞİL, CANDIR" DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hayvanlara yapılan eziyetlerle ilgili, "Hayvanları korumak sadece görev değil inancımızın, insanlığımızın da gereğidir. Hayvanlar bir mal değil candır, bizlere Hüda'nın bir emanetidir... Bütün vatandaşlarımızı hayvanları koruma konusunda duyarlı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullanmıştı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.