Herkes Maskeli ve Eldivenli Geldi

DENİZLİ 15.05.2020 - 14:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Herkes Maskeli ve Eldivenli Geldi

Çameli’de Cuma Günü kurulan Pazaryerinde Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler başarıyla uygulanıyor. Vatandaşlar Başkan Cengiz Arslan’ın çağrısına kulak vererek maske ve eldivenle pazara geldi.   Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler kapsamında pazar giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına alarak vatandaşları sağlık bir şekilde alışveriş yapmalarını sağladı. Zabıta ve Polis ekipleri ayrıca  65 yaş üstü vatandaşlarında pazar yerine girişine izin verilmezken esnaf ile müşterileri sosyal mesafeyi koruma konusunda uyarılarda da bulundu.     BAŞKANIN ÇAĞRISINA KULAK VERDİLER HERKES MASKELİ GELDİ! Pazara gelen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Alınan önlemleri yerinde kontrol ediyoruz. Gerek hijyen kuralları gerek sosyal mesafe kuralları olsun, tedbirlere uyulduğunu gördük. Pazar esnafımızı denetleyerek tezgâhların mesafesini, fiyat etiketlerini kontrol ettik. Aynı zamanda vatandaşlarımızla da sohbet ederek, tedbirlere özen göstermelerini rica ettik Pazar esnafına bol kazançlar dileyerek Pazar yeri girişinde alışverişe gelen vatandaşlarla  zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını rica etti.   BAŞKAN ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ Pazara yeri girişinde sosyal mesafe kurallarına uyan vatandaşların tek tek ateşleri ölçüldü Belediyenin sosyal medya hesabından Başkan Arslan’ın  Maskesiz sokağa çıkmayın çağrısına kulak veren vatandaşlar Maske ve eldivenleri  ile dışarı çıkıp sosyal mesafe kurallarına uyulduğu görüldü. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Tüm Vatandaşlara Maskesiz ve eldivensiz  dışarı çıkmadıkları ve covid-19 salgın hastalığına karşı alınan önlemlere özenle uyarak sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde alışverişlerini yapan vatandaşlara teşekkür etti.   SAYI SINIRI KONULDU Yasaklar kapsamında  İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle Giyim ,Zahire Balıkçı –Peynir –Zeytin oyuncak, çiçek, fide, züccaciye/nalburiye ve temizli maddeleri gibi ihtiyaç malzemelerinin satışına izin verildi.  Kapalı Pazar yerinde 6000 m2 alana 750 kişilik sınırlama getirildi.     KURALLAR UYGULANDI Sebze ve meyve satışı yapan esnaf ise sosyal mesafe kuralına uyarak  3’metre arayla  tezgâhlarını kurdu. Pazarcıların maske ve eldiven takmaları zorunlu hale getirilirken, müşterin ürünleri seçmesine ise izin verilmedi. Pazara çıkanlara, belediye hoparlörlerinden sık sık alışverişlerini tamamlamalarının ardından evlerine dönmeleri konusunda uyarı yapıldı.   Vatandaşlar alınan önlemlerden memnun olduklarını, hassasiyetin devam etmesi gerektiğini belirtti.

Çameli’de Cuma Günü kurulan Pazaryerinde Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler başarıyla uygulanıyor. Vatandaşlar Başkan Cengiz Arslan’ın çağrısına kulak vererek maske ve eldivenle pazara geldi.

 

Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kovid-19 salgını kapsamında alınan tedbirler kapsamında pazar giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına alarak vatandaşları sağlık bir şekilde alışveriş yapmalarını sağladı. Zabıta ve Polis ekipleri ayrıca  65 yaş üstü vatandaşlarında pazar yerine girişine izin verilmezken esnaf ile müşterileri sosyal mesafeyi koruma konusunda uyarılarda da bulundu.

 

 

BAŞKANIN ÇAĞRISINA KULAK VERDİLER HERKES MASKELİ GELDİ!

Pazara gelen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Alınan önlemleri yerinde kontrol ediyoruz. Gerek hijyen kuralları gerek sosyal mesafe kuralları olsun, tedbirlere uyulduğunu gördük. Pazar esnafımızı denetleyerek tezgâhların mesafesini, fiyat etiketlerini kontrol ettik. Aynı zamanda vatandaşlarımızla da sohbet ederek, tedbirlere özen göstermelerini rica ettik Pazar esnafına bol kazançlar dileyerek Pazar yeri girişinde alışverişe gelen vatandaşlarla  zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalarını rica etti.

 

BAŞKAN ARSLAN TEŞEKKÜR ETTİ

Pazara yeri girişinde sosyal mesafe kurallarına uyan vatandaşların tek tek ateşleri ölçüldü Belediyenin sosyal medya hesabından Başkan Arslan’ın  Maskesiz sokağa çıkmayın çağrısına kulak veren vatandaşlar Maske ve eldivenleri  ile dışarı çıkıp sosyal mesafe kurallarına uyulduğu görüldü. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Tüm Vatandaşlara Maskesiz ve eldivensiz  dışarı çıkmadıkları ve covid-19 salgın hastalığına karşı alınan önlemlere özenle uyarak sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde alışverişlerini yapan vatandaşlara teşekkür etti.

 

SAYI SINIRI KONULDU

Yasaklar kapsamında  İçişleri Bakanlığımızın genelgesiyle Giyim ,Zahire Balıkçı –Peynir –Zeytin oyuncak, çiçek, fide, züccaciye/nalburiye ve temizli maddeleri gibi ihtiyaç malzemelerinin satışına izin verildi.  Kapalı Pazar yerinde 6000 m2 alana 750 kişilik sınırlama getirildi.

 

 

KURALLAR UYGULANDI

Sebze ve meyve satışı yapan esnaf ise sosyal mesafe kuralına uyarak  3’metre arayla  tezgâhlarını kurdu. Pazarcıların maske ve eldiven takmaları zorunlu hale getirilirken, müşterin ürünleri seçmesine ise izin verilmedi. Pazara çıkanlara, belediye hoparlörlerinden sık sık alışverişlerini tamamlamalarının ardından evlerine dönmeleri konusunda uyarı yapıldı.

 

Vatandaşlar alınan önlemlerden memnun olduklarını, hassasiyetin devam etmesi gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.