Hırsızlar yakalandı

DENİZLİ 07.06.2016 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Hırsızlar yakalandı

Denizli Pamukkale İlçesi Fatih ve Kayhan Mahallelerinde mala zarar verme, iş yeri ve evden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheliler yakalandılar.

Denizli’de çeşitli tarihlerde iş yerinden hırsızlık, mala zarar verme, suç eşyasını satın alma, evden hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde 4 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerden ele geçirilen 2 adet laptop, 2 adet fotoğraf makinesi, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet LCD televizyon müştekilere teslim edilmiştir. 04 Haziran 2016 tarihinde adli mercilerce sevk edilen 3 şüpheli şahıs tutuklandı.           Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Güvenli Çevre, Huzurlu Toplum” için aralıksız olarak operasyonlara devam edileceği belirtildi.
Denizli Pamukkale İlçesi Fatih ve Kayhan Mahallelerinde mala zarar verme, iş yeri ve evden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şüpheliler yakalandılar.

Denizli’de çeşitli tarihlerde iş yerinden hırsızlık, mala zarar verme, suç eşyasını satın alma, evden hırsızlık olayları ile ilgili yapılan çalışmalar neticesinde 4 şüpheli şahıs yakalandı. Şüphelilerden ele geçirilen 2 adet laptop, 2 adet fotoğraf makinesi, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet LCD televizyon müştekilere teslim edilmiştir.

04 Haziran 2016 tarihinde adli mercilerce sevk edilen 3 şüpheli şahıs tutuklandı.          

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Güvenli Çevre, Huzurlu Toplum” için aralıksız olarak operasyonlara devam edileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.