Honaz ve Babadağ’da seçimin kazananı belli oldu

GÜNDEM 04.04.2019 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Honaz ve Babadağ’da seçimin kazananı belli oldu

AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Honaz ve Babadağ ilçesindeki oy farkının az olması sonucu itiraz etmişti. Millet İttifakı adaylarının kazandığı Honaz ve Babadağ ilçesinde sandıklar yeniden sayıldı.   31 Mart 2019 Yerel seçimleri sonrası Babadağ ve Honaz ilçelerinde, Millet İttifakı adayları seçimi kazanmıştı. Babadağ’da 14 oy, Honaz’da 5 oy fark ile Millet İttifakının CHP’li adayları resmi olmayan sonuçlara göre seçimin kazananı olmuştu.   Bu durum karşısında Ak Parti İl Başkanlığı Babadağ da 10 sandık, Honaz’da ise 41 sandığın yeniden sayılması için YSK’ya itiraz da bulunulmuştu. Bu itiraz kabul edilmiş ve bahsi geçen sandıklarda yeniden sayım yapıldı. Bu sayım sonrası Babadağ’da Millet İttifakının CHP’li adayı Ali Atlı 15 oy farkla seçimin kazananı olurken, Honaz’da 3 oy farkla yine Millet İttifakının CHP’li adayı Yüksel Kepenek seçimin kazananı oldu.

AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Honaz ve Babadağ ilçesindeki oy farkının az olması sonucu itiraz etmişti. Millet İttifakı adaylarının kazandığı Honaz ve Babadağ ilçesinde sandıklar yeniden sayıldı.

 

31 Mart 2019 Yerel seçimleri sonrası Babadağ ve Honaz ilçelerinde, Millet İttifakı adayları seçimi kazanmıştı. Babadağ’da 14 oy, Honaz’da 5 oy fark ile Millet İttifakının CHP’li adayları resmi olmayan sonuçlara göre seçimin kazananı olmuştu.

 

Bu durum karşısında Ak Parti İl Başkanlığı Babadağ da 10 sandık, Honaz’da ise 41 sandığın yeniden sayılması için YSK’ya itiraz da bulunulmuştu. Bu itiraz kabul edilmiş ve bahsi geçen sandıklarda yeniden sayım yapıldı. Bu sayım sonrası Babadağ’da Millet İttifakının CHP’li adayı Ali Atlı 15 oy farkla seçimin kazananı olurken, Honaz’da 3 oy farkla yine Millet İttifakının CHP’li adayı Yüksel Kepenek seçimin kazananı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.