Honaz Yeni Sezona Hazırlanıyor

DENİZLİ 22.01.2020 - 19:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Honaz Yeni Sezona Hazırlanıyor

Honaz Belediyesi, tarımsal sulama konusunda yaşanabilecek sıkıntıları önceden bertaraf ederek, üreticilerin rahat ve kolay bir sezon geçirmesi için hazırlıklarına devam ediyor.   Honaz Belediyesi, üreticilerin yeni tarım sezonu öncesi sıkıntı yaşamaması için çalışmalarına devam ediyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek bu kapsamda su tevzi memurlarıyla bir araya geldi. Toplantı öncesinde ilçede bulunan su kanallarının temizliği, bakımı, yolların durumu, suyun kullanımı gibi konularda çalışmalar yapılırken, toplantıda birçok konu masaya yatırıldı. Sulama kanallarının temizliği ve bakımı üzerinde hassasiyetle durulurken yeni sezonda hiçbir üretecinin mağdur edilmemesi gerektiği belirtildi.     Su tevzi memurlarıyla toplantı yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ’’ Belediye olarak biz, üreticilerimizin en iyi şekilde kazanç sağlaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su kanallarının temizliği, bakımı, yolların durumu, suyun kullanımı ve diğer birçok konuda en ufak bir sıkıntıya mahal bırakmayacak şekilde yeni sezona hazır olmalıyız. Su kanallarının temizliği ve bakımının ardından diğer konularda da hassasiyetle durulacak ve üreticilerimiz mağdur edilmeyecek. Üreticilerimize yeni sezonda hayırlı ve bereketli işler diliyorum’’ dedi.    

Honaz Belediyesi, tarımsal sulama konusunda yaşanabilecek sıkıntıları önceden bertaraf ederek, üreticilerin rahat ve kolay bir sezon geçirmesi için hazırlıklarına devam ediyor.

 

Honaz Belediyesi, üreticilerin yeni tarım sezonu öncesi sıkıntı yaşamaması için çalışmalarına devam ediyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek bu kapsamda su tevzi memurlarıyla bir araya geldi. Toplantı öncesinde ilçede bulunan su kanallarının temizliği, bakımı, yolların durumu, suyun kullanımı gibi konularda çalışmalar yapılırken, toplantıda birçok konu masaya yatırıldı. Sulama kanallarının temizliği ve bakımı üzerinde hassasiyetle durulurken yeni sezonda hiçbir üretecinin mağdur edilmemesi gerektiği belirtildi.

 

 

Su tevzi memurlarıyla toplantı yapan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ’’ Belediye olarak biz, üreticilerimizin en iyi şekilde kazanç sağlaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Su kanallarının temizliği, bakımı, yolların durumu, suyun kullanımı ve diğer birçok konuda en ufak bir sıkıntıya mahal bırakmayacak şekilde yeni sezona hazır olmalıyız. Su kanallarının temizliği ve bakımının ardından diğer konularda da hassasiyetle durulacak ve üreticilerimiz mağdur edilmeyecek. Üreticilerimize yeni sezonda hayırlı ve bereketli işler diliyorum’’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.