Horoz arayı boş geçmedi...

SPOR 18.11.2018 - 19:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz arayı boş geçmedi...

Denizlispor, milli maçlar nedeniyle Spor Toto 1. Lig’e verilen arada U21 takımıya bir hazırlık maçı yaptı.   Haluk Ulusoy Tesislerinde oynan karşılaşmayı Denizlispor profesyonel takımı, U21 futbol takımını Seddar Karaman(2), Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt’un golleriyle 4-0 mağlup etti.     Keyifli bir ortamda gerçekleşen karşılaşmayı Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, yönetim kurulu üyesi Recep Dayı, altyapı antrenörlerinin tamamı ve altyapı futbolcularının aileleri yerinde takip ettiler. Yeşil siyahlılar hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

Denizlispor, milli maçlar nedeniyle Spor Toto 1. Lig’e verilen arada U21 takımıya bir hazırlık maçı yaptı.

 

Haluk Ulusoy Tesislerinde oynan karşılaşmayı Denizlispor profesyonel takımı, U21 futbol takımını Seddar Karaman(2), Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt’un golleriyle 4-0 mağlup etti.

 

 

Keyifli bir ortamda gerçekleşen karşılaşmayı Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, yönetim kurulu üyesi Recep Dayı, altyapı antrenörlerinin tamamı ve altyapı futbolcularının aileleri yerinde takip ettiler.

Yeşil siyahlılar hazırlıklarına yarın yapacağı antrenman ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.