Horoz Ayağının Tozuyla Altınordu Hazırlıklarına Başladı

SPOR 17.12.2019 - 14:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Horoz Ayağının Tozuyla Altınordu Hazırlıklarına Başladı

Dün Süper Lig'de deplasmanda Trabzon'u deviren Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Perşembe günü oynayacağı Altınordu hazırlıklarına başladı.   Süper Lig 15. Haftasında Trabzonspor deplasman maçından galibiyet ile dönerek puanını 21’e yükselten Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında 19 Aralık Perşembe günü konuk edeceği Altınordu maçının hazırlıklarına bu sabah Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaptığı idmanla başladı.     Trabzonspor maçında forma giyen oyuncuların fitness salonunda yenileme çalışması yaptığı hazırlıklarda diğer oyuncular antrenman programı dahilinde çalıştı.     Cristian Sapunaru takımla çalışmalara başladı   Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Cristian Sapunaru takımla çalışmalara başlarken antrenman ısınma çalışması ile başlayıp top kapma ve pas çalışmaları ile sona erdi.    

Dün Süper Lig'de deplasmanda Trabzon'u deviren Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Perşembe günü oynayacağı Altınordu hazırlıklarına başladı.

 

Süper Lig 15. Haftasında Trabzonspor deplasman maçından galibiyet ile dönerek puanını 21’e yükselten Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında 19 Aralık Perşembe günü konuk edeceği Altınordu maçının hazırlıklarına bu sabah Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yaptığı idmanla başladı.

 

 

Trabzonspor maçında forma giyen oyuncuların fitness salonunda yenileme çalışması yaptığı hazırlıklarda diğer oyuncular antrenman programı dahilinde çalıştı.

 

 

Cristian Sapunaru takımla çalışmalara başladı

 

Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Cristian Sapunaru takımla çalışmalara başlarken antrenman ısınma çalışması ile başlayıp top kapma ve pas çalışmaları ile sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.