Horoz Ayağının Tozuyla Antrenmana Çıktı

SPOR 20.01.2020 - 15:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Horoz Ayağının Tozuyla Antrenmana Çıktı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur rövanş maçında 23 Ocak Perşembe günü Trabzonspor’u konuk edecek olan Denizlispor hazırlıklarına ara vermeden başladı.   Süper Lig 18.haftasında oynadığı Galatasaray maçının ardından Denizli’ye dönen yeşil siyahlı takımı, Trabzonspor maçının ilk antrenmanını bu sabah yaptı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başlarken, daha sonra iki grup halinde çalışmalar devam etti. Yaklaşık 1 saat süren idman dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi.     Antrenmana Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan savunma oyuncumuz Mustafa Yumlu ve hasta olan Barrow katılmadı. Mustafa Yumlu’nun çekilen MR’ında arka adalesinde kanama tespit edilirken, bu oyuncunun tedavisine başlandı. Mustafa Yumlu Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.     Tedavisi devam eden Zakarya Bergdich ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur rövanş maçında 23 Ocak Perşembe günü Trabzonspor’u konuk edecek olan Denizlispor hazırlıklarına ara vermeden başladı.

 

Süper Lig 18.haftasında oynadığı Galatasaray maçının ardından Denizli’ye dönen yeşil siyahlı takımı, Trabzonspor maçının ilk antrenmanını bu sabah yaptı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başlarken, daha sonra iki grup halinde çalışmalar devam etti. Yaklaşık 1 saat süren idman dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi.

 

 

Antrenmana Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan savunma oyuncumuz Mustafa Yumlu ve hasta olan Barrow katılmadı. Mustafa Yumlu’nun çekilen MR’ında arka adalesinde kanama tespit edilirken, bu oyuncunun tedavisine başlandı. Mustafa Yumlu Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

 

 

Tedavisi devam eden Zakarya Bergdich ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.