Horoz Başakşehir'e Bileniyor

SPOR 06.12.2019 - 14:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Horoz Başakşehir'e Bileniyor

Takımımız 8 Aralık Pazar günü ağırlayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını  sabah yaptığı idmanla sürdürdü.   Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında 1.Lig ekiplerinden Altınordu’yu deplasmanda 5-3 mağlup eden takımımızın sabah idmanı iki grup halinde yapıldı. Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden oyuncular Sapunaru ve Kibong Mbamba dışında tüm futbolcular katıldı. Koşu ve ısınma çalışmasıyla başlayan antrenmanda, Altınordu maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular teknik taktik ağırlıklı çalışmayla idmanı tamamladı.      Medipol Başakşehir maçında cezalı durumda olan sol kanat oyuncusu Zakarya Bergdich ile tedavisi devam eden Sapunaru forma giyemeyecek. Takımdan ayrı olarak çalışan Kibong Mbamba’nın forma giyip giyemeyeceği ise maç günü belli olacak. Takımımız yarın yapacağı son idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.    

Takımımız 8 Aralık Pazar günü ağırlayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını  sabah yaptığı idmanla sürdürdü.

 

Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında 1.Lig ekiplerinden Altınordu’yu deplasmanda 5-3 mağlup eden takımımızın sabah idmanı iki grup halinde yapıldı. Teknik direktörümüz Mehmet Özdilek nezaretinde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden oyuncular Sapunaru ve Kibong Mbamba dışında tüm futbolcular katıldı. Koşu ve ısınma çalışmasıyla başlayan antrenmanda, Altınordu maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular teknik taktik ağırlıklı çalışmayla idmanı tamamladı. 

 

 

Medipol Başakşehir maçında cezalı durumda olan sol kanat oyuncusu Zakarya Bergdich ile tedavisi devam eden Sapunaru forma giyemeyecek. Takımdan ayrı olarak çalışan Kibong Mbamba’nın forma giyip giyemeyeceği ise maç günü belli olacak. Takımımız yarın yapacağı son idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.