Horoz kahvaltıda bir araya geldi

SPOR 16.11.2018 - 12:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Horoz kahvaltıda bir araya geldi

Denizlispor milli maç arasını fırsat bilerek kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Yeşil siyahlılar; takım içi disiplin kuralları kapsamında, kendi içinde kestiği cezalardan biriktirdiği paralarla kahvaltı organizasyonu düzenledi.     Sezon başından bu yana ceza alan Deniz Vural, Asil Kaan Güler, Muhammet Himmet Ertürk, Burak Çalık, Burak Altıparmak, Keremcan Akyüz ve Recep Niyaz’ın sponsorluğunda gerçekleşen kahvaltıda futbolcularımız moral depoladı.

Denizlispor milli maç arasını fırsat bilerek kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.


Yeşil siyahlılar; takım içi disiplin kuralları kapsamında, kendi içinde kestiği cezalardan biriktirdiği paralarla kahvaltı organizasyonu düzenledi.

 

 

Sezon başından bu yana ceza alan Deniz Vural, Asil Kaan Güler, Muhammet Himmet Ertürk, Burak Çalık, Burak Altıparmak, Keremcan Akyüz ve Recep Niyaz’ın sponsorluğunda gerçekleşen kahvaltıda futbolcularımız moral depoladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.