Horoz Kaynak Sağlayacak

ÇOCUK 09.01.2017 - 14:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz Kaynak Sağlayacak

Denizlispor yönetimi, futbolcuların ödenecek parası ve transfer için kaynak sağlayacak.

Yarın transfer tahtasının açılması beklenen yeşil siyahlılarda yönetim de bir şekilde 1 milyon TL’ye yakın para bulacak. İlk önce futbolculara para ödeyecek Denizlisporlu kurmaylar, transferin açılması durumunda da en az 2 oyuncu alması bekleniyor.   “HAZIRLIK MAÇI LİGE ÖLÇÜ DEĞİL” Denizlispor asbaşkanı Cahit Özdemir, Fenerbahçe’ye hazırlık maçında 5-1 mağlup olmalarını değerlendirdi. Hazırlık maçının lige ölçü olmadığını söyleyen asbaşkan Özdemir, “Oynadığımız takım Fenerbahçe. Dostluk maçı yaptık. Elimizde olanı ortaya koyduk. Skorun bir önemi yok. Denizlispor mücadele hırsını artırarak ikinci yarıya daha iyi girecektir” dedi.  
Denizlispor yönetimi, futbolcuların ödenecek parası ve transfer için kaynak sağlayacak.

Yarın transfer tahtasının açılması beklenen yeşil siyahlılarda yönetim de bir şekilde 1 milyon TL’ye yakın para bulacak. İlk önce futbolculara para ödeyecek Denizlisporlu kurmaylar, transferin açılması durumunda da en az 2 oyuncu alması bekleniyor.

 

“HAZIRLIK MAÇI LİGE ÖLÇÜ DEĞİL”

Denizlispor asbaşkanı Cahit Özdemir, Fenerbahçe’ye hazırlık maçında 5-1 mağlup olmalarını değerlendirdi. Hazırlık maçının lige ölçü olmadığını söyleyen asbaşkan Özdemir, “Oynadığımız takım Fenerbahçe. Dostluk maçı yaptık. Elimizde olanı ortaya koyduk. Skorun bir önemi yok. Denizlispor mücadele hırsını artırarak ikinci yarıya daha iyi girecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.