Horoz Moralli Kampa Girdi

SPOR 18.11.2016 - 10:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Horoz Moralli Kampa Girdi

denizli haber / denizli 20 haber / Horoz Moralli Kampa Girdi

Denizlispor, Şanlıurfa’ya giderek Dedeman Otel’de kampa girdi. Yeşil siyahlı ekip, bugün ve yarın yapacağı antrenmanın ardından Pazar günü saat 13.00’te oynayacağı maç için dinlenmeye çekilecek. Karşılaşmayı ise Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Murat Ergin yapacak.   SAKATLIKLAR ÇOĞALDI ŞGAP Arena’da oynanacak Şanlıurfaspor maçı öncesi sakatlıkların çoğuldığını açıklayan Denizlispor asbaşkanı Necip İrdem, “Sankoh ve Berkan’ı risk etmedik. Moritz antrenmanda sakatlandı. Bu arkadaşlarımız yok. Hocamız İbrahim Çelik’in ise omzu çıktı” dedi. İrdem, futbolcuları istekli, hırslı ve motivasyonu yüksek gördüğünü ifade etti.   YOLDA VALİ ALTIPARMAK ARADI Denizlispor kafilesinin yolda Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile telefonla görüştüğünü belirten Asbaşkan İrdem, “Sayın valimiz bize telefonla moral verdi ve bu maçın kazanılmasını istedi. Bu bize büyük moral oldu” dedi. İrdem, bu kritik maçı kazanacaklarını belirterek, “Buraya 3 puan almak için geldik, alıp da döneceğiz” diye konuştu. Horozları Urfa’da yönetim adına Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla ile Asbaşkan Necip İrdem temsil ediyor.   HACI SELAMOĞLU
denizli haber / denizli 20 haber / Horoz Moralli Kampa Girdi

Denizlispor, Şanlıurfa’ya giderek Dedeman Otel’de kampa girdi. Yeşil siyahlı ekip, bugün ve yarın yapacağı antrenmanın ardından Pazar günü saat 13.00’te oynayacağı maç için dinlenmeye çekilecek. Karşılaşmayı ise Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Murat Ergin yapacak.

 

SAKATLIKLAR ÇOĞALDI

ŞGAP Arena’da oynanacak Şanlıurfaspor maçı öncesi sakatlıkların çoğuldığını açıklayan Denizlispor asbaşkanı Necip İrdem, “Sankoh ve Berkan’ı risk etmedik. Moritz antrenmanda sakatlandı. Bu arkadaşlarımız yok. Hocamız İbrahim Çelik’in ise omzu çıktı” dedi. İrdem, futbolcuları istekli, hırslı ve motivasyonu yüksek gördüğünü ifade etti.

 

YOLDA VALİ ALTIPARMAK ARADI

Denizlispor kafilesinin yolda Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile telefonla görüştüğünü belirten Asbaşkan İrdem, “Sayın valimiz bize telefonla moral verdi ve bu maçın kazanılmasını istedi. Bu bize büyük moral oldu” dedi. İrdem, bu kritik maçı kazanacaklarını belirterek, “Buraya 3 puan almak için geldik, alıp da döneceğiz” diye konuştu. Horozları Urfa’da yönetim adına Mali ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Asbaşkan Taner Atilla ile Asbaşkan Necip İrdem temsil ediyor.

 

HACI SELAMOĞLU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.