HSK kararnamesi ile Denizli'ye 2 hakim atandı

GÜNDEM 14.11.2018 - 08:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

HSK kararnamesi ile Denizli'ye 2 hakim atandı

Türkiye'de, HSK'nın mazeret kararnamesi ile 143 hakim ve savcının yerleri değişti. Denizli'den bir hakim giderken 2 hakimde Denizli'ye atandı.   Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 143 adli yargı ve bölge adliye mahkemesi hakim ve savcısını kapsayan mazeret kararnamesi yayımlayarak atanan hakim ve savcıların listesini açıkladı.   Hakimler ve Savcılar (HSK) Kurulu Birinci Dairesi’nin 13 Kasım 2018 tarihli ve 1755 sayılı adli yargı kararnamesine göre Denizli'ye  iki hakim atanırken 1 hakimde başka ilde görevlendirildi.  Görev yeri değişen, Semahat Yeşil ve Vahit Yeşil İzmir Hakimliği'nden Denizli Hakimliği'ne atanırken, Şerife Bağdat Oğuz ise Denizli Hakimliği'nden ,Van Hâkimliği'nde atandı.    

Türkiye'de, HSK'nın mazeret kararnamesi ile 143 hakim ve savcının yerleri değişti. Denizli'den bir hakim giderken 2 hakimde Denizli'ye atandı.

 

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 143 adli yargı ve bölge adliye mahkemesi hakim ve savcısını kapsayan mazeret kararnamesi yayımlayarak atanan hakim ve savcıların listesini açıkladı.

 

Hakimler ve Savcılar (HSK) Kurulu Birinci Dairesi’nin 13 Kasım 2018 tarihli ve 1755 sayılı adli yargı kararnamesine göre Denizli'ye  iki hakim atanırken 1 hakimde başka ilde görevlendirildi.  Görev yeri değişen, Semahat Yeşil ve Vahit Yeşil İzmir Hakimliği'nden Denizli Hakimliği'ne atanırken, Şerife Bağdat Oğuz ise Denizli Hakimliği'nden ,Van Hâkimliği'nde atandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.