Hukuk Siyaset ve Spor Dünyasının Önemli İsmine FETÖ'den Gözaltı

ASAYİŞ 19.12.2019 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Hukuk Siyaset ve Spor Dünyasının Önemli İsmine FETÖ'den Gözaltı

Denizli'nin hukuk, siyaset ve spor dünyasının önemli ismi 2009-2013 döneminde Denizli Belediyesi'nin AK Parti Meclis Üyeliğini yapan Avukat V.G. FETÖ ile mücadele kapsamında dün gözaltına alındı. Ünlü avukatın gözaltı sürecinin devam ettiği öğrenildi.   Denizli kamuoyunun yakından tanıdığı, dev şirketlerin ünlü avukatı V.G. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. AK Parti ve Ülkücü camiaya yakınlığı ile bilinen ve uluslararası şirketlerin Türkiye ve Denizli yatırımlarına öncülük etmesi ile tanınan V.G., kısa süre önce yapılan İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde de bu şirketler adına ödül almıştı.   Denizli Emniyet Müdürlüğünün dün gerçekleştirdiği baskın ile göz altına alınan V.G.'nin evinde ve iş yerinde aramalar devam ediyor.  

Denizli'nin hukuk, siyaset ve spor dünyasının önemli ismi 2009-2013 döneminde Denizli Belediyesi'nin AK Parti Meclis Üyeliğini yapan Avukat V.G. FETÖ ile mücadele kapsamında dün gözaltına alındı. Ünlü avukatın gözaltı sürecinin devam ettiği öğrenildi.

 

Denizli kamuoyunun yakından tanıdığı, dev şirketlerin ünlü avukatı V.G. FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. AK Parti ve Ülkücü camiaya yakınlığı ile bilinen ve uluslararası şirketlerin Türkiye ve Denizli yatırımlarına öncülük etmesi ile tanınan V.G., kısa süre önce yapılan İhracatın Yıldızları Ödül Töreninde de bu şirketler adına ödül almıştı.

 

Denizli Emniyet Müdürlüğünün dün gerçekleştirdiği baskın ile göz altına alınan V.G.'nin evinde ve iş yerinde aramalar devam ediyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.