Hükümet tarafından başlatılan uygulama son gün 30 Haziran

GÜNDEM 11.06.2019 - 17:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Hükümet tarafından başlatılan uygulama son gün 30 Haziran

Ekonomiyi canlandırmak için hükümet tarafından başlatılan ÖTV ve KDV indirimlerinden yararlanmak için son 20 günlük sürece girildi. İndirimlerin başladığı günden bu yana beyaz eşya ve mobilya sektörü canlanırken, indirimlerin satışlara olumlu yansıdığı aktarıldı.   Mobilya ve beyaz eşya sektörüne sağlanan KDV ve ÖTV indirimlerinden faydalanmak için son 20 günlük sürece girildi.MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "KDV indiriminin sürmesi bizim için ayrı bir motivasyon oldu. Düğün sezonunda bulunmamız nedeniyle iç pazardaki daralma durdu. Son 20 gün için ise satışların artmasına yönelik büyük ümidimiz ve beklentimiz var. Sadece evlenecekler için değil, mobilyasını yenileyecekler için de büyük avantaj onları bekliyor" dedi.   EKSTRA FIRSATLAR VAR MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan, "Şu anda KDV indirimi ve Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında yüzde 20 indirim mevcut. Bazı mobilya firmaları, kendi indirimlerini de uygulayarak mobilya alımını avantajlı hale getirebiliyorlar. Bu fırsat kaçmamalı." dedi.   SATIŞLARA OLUMLU YANSIDI ZÜCDER Başkanı Mesut Öksüz ise indirim ile ilgili olarak "Küçük elektrikli ev aletlerinde ÖTV'nin sıfırlanmasının etkisini önemli şekilde htik. Satışlar ciddi şekilde arttı." ifadelerini kullandı.

Ekonomiyi canlandırmak için hükümet tarafından başlatılan ÖTV ve KDV indirimlerinden yararlanmak için son 20 günlük sürece girildi. İndirimlerin başladığı günden bu yana beyaz eşya ve mobilya sektörü canlanırken, indirimlerin satışlara olumlu yansıdığı aktarıldı.

 

Mobilya ve beyaz eşya sektörüne sağlanan KDV ve ÖTV indirimlerinden faydalanmak için son 20 günlük sürece girildi.MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, "KDV indiriminin sürmesi bizim için ayrı bir motivasyon oldu. Düğün sezonunda bulunmamız nedeniyle iç pazardaki daralma durdu. Son 20 gün için ise satışların artmasına yönelik büyük ümidimiz ve beklentimiz var. Sadece evlenecekler için değil, mobilyasını yenileyecekler için de büyük avantaj onları bekliyor" dedi.

 

EKSTRA FIRSATLAR VAR
MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan, "Şu anda KDV indirimi ve Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında yüzde 20 indirim mevcut. Bazı mobilya firmaları, kendi indirimlerini de uygulayarak mobilya alımını avantajlı hale getirebiliyorlar. Bu fırsat kaçmamalı." dedi.

 

SATIŞLARA OLUMLU YANSIDI
ZÜCDER Başkanı Mesut Öksüz ise indirim ile ilgili olarak "Küçük elektrikli ev aletlerinde ÖTV'nin sıfırlanmasının etkisini önemli şekilde htik. Satışlar ciddi şekilde arttı." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.