İbanoğlu spor salonlarında yetenek sporcu tarıyor

SPOR 16.08.2018 - 14:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İbanoğlu spor salonlarında yetenek sporcu tarıyor

Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinde ikinci aşama çalışmaları Çivril’de devam ediyor. İlçe merkezi ve köylerden ilk aşamayı geçen 50 öğrenci çalışmalarını sürdürüyor.   Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinde geleceğin yıldızları keşfedilmeye devam ediyor. Çivril’de gerçekleşen çalışmalara ilk aşamada başarılı olan 50 öğrenci katılıyor. Çalışmalar sırasında ailelerde gelerek çocuklara destek oluyor.       İBANOĞLU ÇİVRİL’DE ÇALIŞMALARI İZLEDİ   Çivril Gençlik Spor Müdürlüğünce yürütülen çalışmaları incelemek için ilçeye giden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Çocuklarla tek tek tanışan, ardından velilere proje hakkında bilgiler veren İbanoğlu, çocuklara destek olan ailelere teşekkür etti.  Yetenekli çocukların erken yaşta keşfedilip Türk Sporuna kazandırmayı amaçladıklarını söyleyen İbanoğlu, çocukların doğru branşlara yönlendirilmesinin önemine dikkat çekti.      

Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinde ikinci aşama çalışmaları Çivril’de devam ediyor. İlçe merkezi ve köylerden ilk aşamayı geçen 50 öğrenci çalışmalarını sürdürüyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesinde geleceğin yıldızları keşfedilmeye devam ediyor. Çivril’de gerçekleşen çalışmalara ilk aşamada başarılı olan 50 öğrenci katılıyor. Çalışmalar sırasında ailelerde gelerek çocuklara destek oluyor.  

 

 

İBANOĞLU ÇİVRİL’DE ÇALIŞMALARI İZLEDİ

 

Çivril Gençlik Spor Müdürlüğünce yürütülen çalışmaları incelemek için ilçeye giden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, öğrenciler ve velilerle bir araya geldi. Çocuklarla tek tek tanışan, ardından velilere proje hakkında bilgiler veren İbanoğlu, çocuklara destek olan ailelere teşekkür etti.  Yetenekli çocukların erken yaşta keşfedilip Türk Sporuna kazandırmayı amaçladıklarını söyleyen İbanoğlu, çocukların doğru branşlara yönlendirilmesinin önemine dikkat çekti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.